Reggel nehezen kelsz ki az ágyadból? Próbáld ki ezt az egyszerű trükköt!

Reggel nehezen kelsz ki az ágyadból? Próbáld ki ezt az egyszerű trükköt!

Címlap / Otthon / Háztartás / Reggel nehezen kelsz ki az ágyadból? Próbáld ki ezt az egyszerű trükköt!

Alapvetően még nem sikerült eldöntenem, hogy reggeli típus vagyok-e. Szeretem korán kezdeni a napjaimat, hogy legyen időm mindenre, de utálok felébredni, aztán meg kimászni az ágyból, hogy az előző este eltervezett dolgaimat meg is csináljam, pedig korábban nagyon izgatott voltam miattuk.

Persze este könnyű eltervezgetni, hogy majd másnap milyen energikusak leszünk, aztán ritkán lesz belőle valami. Mégis muszáj az embernek dolgoznia, tanulnia, ügyeket intéznie, vásárolnia – ezeket pedig sokkal nehezebb, ha semmi energiád nincs az egész napra.

Persze van egy rakás önsegítő tipp ahhoz, hogy hogyan induljon jól egy reggel, és hogyan hozd ki a napodból a legtöbbet. Viszont van, amikor már ezeknek a végigzongorázása is túl fárasztónak tűnhet. 

Ilyenkor próbáld meg ezzel a pofonegyszerű trükkel rávenni magadat arra, hogy kimássz a takaró alól, méghozzá úgy, hogy képes is legyél élvezni a napodat.

Tűzz ki magad elé egyetlen dolgot, amit aznap nagyon vársz. Csak arra koncentrálj, amikor azokat a dolgokat csinálod, amiket nem élvezel annyira.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást