Jobb együttlétekre vágysz? Megmutatjuk, hogyan erősítsd a záróizmaidat

Jobb együttlétekre vágysz? Megmutatjuk, hogyan erősítsd a záróizmaidat

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Jobb együttlétekre vágysz? Megmutatjuk, hogyan erősítsd a záróizmaidat

Akármelyik észveszejtő vagy éppen gyengéd együttlétet tönkre tudja tenni, ha levegő kerül a hüvelybe, és az később hangosan távozik. Veled is előfordult már? Tudd meg, mit tegyél, hogy ezt a kellemetlenséget elkerüld!

A problémát a hüvely záróizmának renyhesége okozza. Azt gondolnánk, ezzel a fiatal nők nem küszködnek, vagy legalábbis szülés után fordulhat csak elő, mivel nagy nyomásnak és tágulásnak volt kitéve az a terület. A helyzet azonban az, hogy mint minden izmot, a medencealapi izmokat, vagyis a gát izomzatát is erősíteni kell, hogy megfelelően funkcionáljon.

Ha tudatosan dolgoztatod a hüvelyi izmokat, két legyet ütsz egy csapásra. Kivéded a kínos pillanatok lehetőségét, ráadásul párodnak is felejthetetlen örömöket okozhatsz a megedzett gyönyörhozó izmoddal: sokkal intenzívebben rá tudsz fonódni, ezzel az élvezetes stimulációval pedig garantáltan a mennyországba repíted!

Ha valóban nem elég erős a záróizmod, az aktus során nem tudsz vákuumot képezni, vagyis a levegő könnyedén bejuthat, a partnered mondhatni beléd pumpálja a levegőt. Főként akkor áll fenn ennek a lehetősége, amikor hátulról csináljátok, vagy ha guggoló pozícióban vagy. Ami levegő bekerül, az sajnos ki is fog jönni – feltehetőleg hangosan.

Beszéld meg a pároddal, hogy ez természetes, és hogy mi idézi elő. Bízz benne, hogy megértő lesz, próbáljátok természetesen kezelni a helyzetet, így nem fogja tönkretenni az együttléteket és neked sem megy el az önbizalmad a szextől. Azonban magától nem fog elmúlni a levegősödési probléma, úgyhogy vedd kezedbe az izmod sorsát, erősítsd meg és ints búcsút egyszer s mindenkorra a kínos hangoknak. Ne keseredj el, igazán egyszerűen és gyorsan lehet javítani az izom állapotán!

Jobb együttlétekre vágysz? Megmutatjuk, hogyan erősítsd a záróizmaidat

Hogyan csináld?

Ha szexistennő léted éppen pihenőpályán van, akkor is le tudod mérni, mennyire erősek vagy éppen gyengék a gátizmaid. Bármilyen torna, testmozgás közben könnyedén kiderül, ha többször végzel terpeszben előrehajló pózt, vagy éppen mélyre guggolgatsz – ekkor is gyakori a levegősödés.

Jó hír, hogy gyakorlatilag bárhol, bármikor javíthatsz a hüvelyi izmok renyheségén anélkül, hogy akárki is észrevenné. Próbáld ki mondjuk most! Vezesd a figyelmed alulra, az intim területedre. Egyszerűen szívd felfelé a hasad irányába a záróizmodat, mintha meg akarnál vele szorítani valamit. Tartsd meg néhány másodpercig, majd lazítsd el. Tudatosítsd magadban aktív és passzív működését. Ugye, mekkora a különbség? Végezd el többször egymás után. Minél erősebb az izom, annál tovább tudod aktívan, szorítva tartani. Naponta végezd és a hatás nem marad el.

Egy másik jó megoldás, ha gyertyapózt végzel! Ez a fordított testhelyzet legyen most a legjobb barátod, hiszen ahogy az összezárt lábak a medence fölé emelkednek, a gravitáció áldásos hatása is érted dolgozik: azt az irányt erősíti, amire szükséged van, vagyis a gátizmok felfelé húzását, felfelé szippantását. Lazulj el ebben a pózban, és kizárólag a záróizmodra összpontosíts – tartsd meg, majd lazítsd el, és így tovább, amíg csak jól esik. Lélegezz folyamatosan, elmélyülten.

Szex közben is felügyelet alatt tarthatod az izmod megfelelő működését: amikor a partnered beléd hatol, koncentrálj rá, hogy erősen magadba szívd, alaposan rátapadj az izmoddal minden irányból. Ha tudatosan figyelsz erre, máris sokat tettél azért, hogy erősödjön a gátizmod, ráadásul te is jobban érzed majd magadban őt.

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!