Ezzel a 10 alap étellel végre tényleg le tudsz fogyni

Ezzel a 10 alap étellel végre tényleg le tudsz fogyni

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Ezzel a 10 alap étellel végre tényleg le tudsz fogyni

Durvára vágott zabpehely

A hagyományos zabpehelyhez hasonlóan a durvára vágott zabpehely is egészséges, rostokban gazdag reggeli lehet, ráadásul még tovább tart megemészteni, ezért sokáig eltelít, és az emésztést is elősegíti. Gyors és egészséges reggeli alternatíva.

Energiaszeletek

Persze nem a cukorral összeragasztott rudakra gondolunk! Hanem azokra a magokból, gabonákból összeállított finomságokra, amelyek legfeljebb 5 gramm cukrot, vagy kevesebbet tartalmaznak. Segítenek, hogyha rád tör a farkaséhség, vagy ha edzés után gyorsan bekapnál valamit, mielőtt folytatod a napodat.

Rost kekszek

Kiváló nasik, segítik az emésztést, és ezerszer jobbak, mintha csipszet rágcsálnál a filmnézés mellé. Ha nem tudsz ellenállni a csipegetésnek, akkor ezeket a kekszeket bűntudat nélkül ropogtathatod.

Tonhal konzerv

Az omega3 zsírsav jót tesz a szívednek, a hal köztudottan egészséges, és ha egy pirítósra teszed, vagy egy adag durumtésztát keversz el vele, 15 perc alatt megvan az ebéded vagy a vacsorád, és még a diétádat sem kellett megszegned. Ennyi idő alatt még pizzát sem hoznak házhoz!

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Györgyi
    2021.01.28., 18:12

    Ezeket miért kell a hűtőben tartani?

    Válasz

Írj egy hozzászólást