Raclette zsályával: vegetáriánus csemege ínyenceknek
A zsálya a latin salvia szóból származik, amelynek jelentése: menekülni. A néphit szerint ha zsálya van a kertben,…
2014.11.20.A zsálya a latin salvia szóból származik, amelynek jelentése: menekülni. A néphit szerint ha zsálya van a kertben,…
írta Sütő Gyöngyi 2014.11.20.A birsalmát többnyire csak kompótként, vagy birssajtként ismerjük. Ez a fanyar ízű gyümölcs pedig krémlevesként, vagy akár húsos ételekben…
írta S. Geri Valéria 2014.11.19.Könnyű és finom ebéd, ami gyorsan elkészül. A cukkini pikkelyek pedig nem mindennapivá varázsolják a halat. Hozzávalók 3…
írta S. Geri Valéria 2014.11.18.Ehhez a tojásos omletthez a friss petrezselymet ajánljuk, mert a szárítottnak kevésbé érvényesül az aromája. Ha diétázol, a…
írta Sütő Gyöngyi 2014.11.17.A piacokon csak úgy virítanak ezek a szépséges narancssárga zöldségek. Az az idő már réges régen tovatűnt, amikor…
írta S. Geri Valéria 2014.11.16.Süsd meg a családnak ezt finom túrós batyut, meglátod, hogy sokkal finomabb lesz, mint a bolti. Egyik pékségben…
írta S. Geri Valéria 2014.11.15.Az apró zöld „kis káposzták” a tél közeledtét jelzik. Alacsony a kalória tartalmuk, és nem mellesleg nagyon finomak.…
írta S. Geri Valéria 2014.11.14.Könnyedén elkészítheted ezt a különleges desszertet az ősz vitamindús slágergyümölcséből eltett lekvárral! Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg vaj…
írta Sütő Gyöngyi 2014.11.13.Mennyei halkrém egy doboz olajos szardíniából, darabka póréhagymából, néhány további hozzávalóval. Egy aprítógép segítségével pillanatok alatt elkészítheted ezt…
írta S. Geri Valéria 2014.11.12.A monda szerint Márton, amikor hírét vette, hogy püspökké akarják szentelni, a libák óljában bújt el. A ludak…
írta S. Geri Valéria 2014.11.11.