Sült hagyma mustárral – hús mellé is finom!
Ezt az ételt hús nélkül és hússal is eheted. Nagyon finom főtt rizzsel vagy tepsiben sült krumplival, akár…
2014.11.10.Ezt az ételt hús nélkül és hússal is eheted. Nagyon finom főtt rizzsel vagy tepsiben sült krumplival, akár…
írta Sütő Gyöngyi 2014.11.10.Sokak kedvence a szezámmagos csirke. A szezámmag valóságos kalciumbomba. Csontritkulás esetén rendszeres fogyasztása javasolt. Vitaminokban (A, B1, B2,…
írta S. Geri Valéria 2014.11.09.Újra reneszánszát éli a hazánkban méltatlanul mellőzött zöldség: a csicsóka. A szegények krumplijának is nevezték. A csicsókát a…
írta S. Geri Valéria 2014.11.08.Készítettél már túrógombócot? Hidd el, semmi ördöngösség nincs benne, a végeredmény pedig… Annyira finom, hogy azt nem is…
írta S. Geri Valéria 2014.11.07.Ha csak az egyik oldalát sütöd meg, a sajt puhább és krémesebb marad. A végén őrölt pirospaprikával díszítheted.…
írta Sütő Gyöngyi 2014.11.06.Ki ne ismerné ezt a hagyományos magyar ételt? A paprikás csirke vagy más néven a csirkepaprikás igazi magyar…
írta S. Geri Valéria 2014.11.05.Az olívabogyót ismereteink szerint Kréta szigetén termesztették először, Kr.e. 3500 körül. Izraelben, az Olajfák hegyén úgy tartják, hogy…
írta S. Geri Valéria 2014.11.04.Ki mondta, hogy a körte csak édességbe kerülhet? Mint a legtöbb gyümölcs a körte is remek választás, ha…
írta Zabolai Margit 2014.11.03.A céklát ősidők óta ismerik az emberek. Már újkőkorszaki (i.e. 4000) archeológiai lelet is tanúskodik erről. Az indiai…
írta S. Geri Valéria 2014.11.02.Kalóriaszegényebb változatban készítettem el ezt a sokak által kedvel ételt. Csirkemell filét, kevés olajat, és sovány tejfölt használtam.…
írta S. Geri Valéria 2014.11.01.