A tökéletes zserbó receptje
Ki ne ismerné ezt a klasszikus magyar édességet? Talán te is a szádban érzed a régi korok zserbóját,…
2014.12.10.Ki ne ismerné ezt a klasszikus magyar édességet? Talán te is a szádban érzed a régi korok zserbóját,…
írta S. Geri Valéria 2014.12.10.A wokban sült zöldségeknek különleges ízük van. Nagy felületen tudnak pirulni, sokkal finomabbak lesznek, mintha hagyományos serpenyőben készítenénk…
írta S. Geri Valéria 2014.12.09.A sült alma a csikorgó tél egyik kedvenc csemegéje. Ettünk már magában és töltelékkel, miközben talán eszünkbe sem…
írta Sütő Gyöngyi 2014.12.08.A bejgli egy tradicionális magyar karácsonyi sütemény, amit dióval és mákkal töltenek meg. A dió a néphit szerint…
írta S. Geri Valéria 2014.12.07.Jó kis fűszeres szárnyas a hűvösebb napokra. Kacsát nem mindennap vesz az ember. Már csak azért is, mert…
írta S. Geri Valéria 2014.12.06.Ma, ha leszáll az est, útjára indul a Mikulás. Már bizonyára nagyon várják a gyerekek. A rénszarvasok a Mikulás…
írta S. Geri Valéria 2014.12.05.Ahhoz, hogy a süti igazán jól sikerüljön, olvaszd fel kellőképpen a cukrot a vajban a kevert alaptészta készítésekor!…
írta Sütő Gyöngyi 2014.12.04.Fehérjedús és laktató salátát ajánlok most neked. Van benne csirkemell bőségesen, és jó darab mozzarella sajt is. A…
írta S. Geri Valéria 2014.12.03.Látványban és ízben is különleges krumplipürét ajánlok ma neked. Ha szereted a nem mindennapi köreteket, készítsd el ezt…
írta S. Geri Valéria 2014.12.02.A rántott kelkáposzta sajtmártással egészségesen zöld, könnyen emészthető, panírozott étel. Sajtszósz helyett adhatsz mellé salátát is. Hozzávalók (4…
írta Sütő Gyöngyi 2014.12.01.