Edzésre inspiráló Instagram oldalak – Megéri követni őket!

Edzésre inspiráló Instagram oldalak – Megéri követni őket!

Címlap / Életmód / Egészség / Edzésre inspiráló Instagram oldalak – Megéri követni őket!

Bizony előfordul, hogy hajnalban felkelve semmi kedvünk edzeni, kellene egy kis motiváció, vagy éppen szükségünk van néhány tippre ahhoz, hogyan kezdjük el a sportolást. Erre kitűnő forrás az Instagram, ahol rengeteg olyan profilt találsz, amelyekre elég csak ránézni ahhoz, hogy kedved támadjon egy kis testmozgáshoz! Ezek közül szemezgettünk most neked.

Kayla Itsines

Ő az Instagram koronázatlan királynőjeotthon végezhető programja, és a program által lefogyott lányok szuper motivációt jelenthetnek bárkinek. Ezt az is bizonyítja, hogy 3,7 millió követője van már.

A motiváló képek, idézetek és #mutimiteszel fotók között megmutatja a legsikeresebb BBG-lányokat (Bikini Body Guide-nak nevezte el az edzőprogramját), akik a saját edző- és étrendtervével fogytak le és erősödtek meg.

Kayla titka talán abban rejlik, hogy nagyon közvetlen a követőivel, a pozitív példák láttán pedig mi is könnyebben kezdjük el az összesen 4×7 percig tartó, extra kemény HIIT programját. 

Jen Selter

Ha máshonnan nem is, a srác ismerőseidtől már biztosan hallottál Jenről: a csodafenekű leányzónak 7,3 millió követője van, és naponta osztogat meg magáról fitnesz ruhás és bikinis fotókat.

Néha egy-egy edzővideót is kapunk tőle, amiből elleshetjük, hogyan gyúrja feszesre a formás popsiját, amit valószínűleg minden lány irigyel tőle.

Ha nincs motivációd a guggolásokhoz, erősen ajánljuk, hogy nyisd meg az Insta profilját, mert egy ilyen kerek fenéknél nincs jobb ösztönző erő!

Base Body Babes

A két elképesztő formában lévő lányra mindenki irigykedhet – szépek, fittek és sikeresek is egyszerre.

A testvérpár, Diana Johnson és Felicia Oreb egy ausztrál edzőtermet vezetnek, valamint online is megvásárolható az edzőtervük, igaz elég borsos áron.

Az Instagramjukat viszont mindenképpen érdemes nézegetni, ugyanis hangulatos, és nagyon inspiráló, ha izmos, de vékony testet szeretnénk magunknak!

A csajok az edzésen kívül néha egészséges ételekről is posztolnak, úgyhogy akár tippeket is találhatunk az oldalukon, ha unjuk a megszokott zabkása-csirkemell kombinációt.

Amanda Bisk

Ha létezik tökéletes test, számomra az biztosan az ausztrál edzőé, Amanda Biské – izmos, vékony, és brutálisan hajlékony.

A hölgyemény Instagramja bárki számára inspiráló lehet, aki képtelen kimászni reggel hatkor az ágyból egy „kellemes” futásra, hiszen ha van bármi olyan, amivel hozzá hasonló testet faraghat az ember a sajátjából, érdemes tenni érte.

Amanda egyébként edzésterveket, ételeket és a saját segítségével történt fogyókúrás sikersztorikat is dokumentál a profilján, ezeket is érdemes figyelemmel követni.

Cassey Ho

Cassey az élő példa arra, hogy nem mindenki szeret súlyokat emelgetni, de bárki elérheti a szép és tónusos testet, akár pilates-szel is.

A hölgyből árad az energia és a pozitivitás. Olyan edzésterveket mutat Youtube-on, amiket könnyű követni, és még akkor is meg lehet csinálni, ha éppen nem érzed magad a toppon.

Nem ugrálós, nem izzadós, de megdolgoztat, az Instagram profiljára pedig gyakorlatilag mindent feltölt, ami éppen az eszébe jut – ezért is olyan vidám, vicces és inspiráló az egész.

Natalie Jill

Szingli anyuka, elfoglalt vállalkozó, mégis így néz ki – Natalie Jill reményt adhat minden felesleggel küzdő anyukának, aki szeretné visszanyerni a baba előtti alakját, vagy még szebbé gyúrni magát.

Az igazi segítség egyébként az, hogy gyorsan elvégezhető, bárki számára könnyen elsajátítható gyakorlatokat posztol a profiljára, amik segíthetek azoknak, akiknek csak naponta néhány percük van arra, hogy a testükkel foglalkozzanak.

Iza Goulart

Ha létezik modell, aki megszállottabban foglalkozik a testével, annak biztosan nincs Instagramja – a Victoria’s Secret gazellalábú szépsége fut, kondizik, otthon tornázik, és csak a jóisten tudja, mi mindent csinál még azért, hogy formában maradjon.

Nem csak a fitnesz miatt érdemes egyébként követni a profilját, izgalmas belelátni abba is, hogyan is él egy igazi szupermodell – utazások, divatbemutatók, reklámforgatások és sok-sok inspiráló kép arról, hogy miért érdemes magad mögé gyűrni azt a tíz kilométeres távot még akkor is, ha semmi kedved elindulni.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást