Csőben sült karfiolos trikolor
Bővült a kulináris paletta. Újabb különleges színű zöldség került be a konyhámba: a zöld karfiol. Sok évtizedes növénynemesítés…
2015.01.07.Bővült a kulináris paletta. Újabb különleges színű zöldség került be a konyhámba: a zöld karfiol. Sok évtizedes növénynemesítés…
A tofu pácolása után zöldsalátával fogyasztható. Hozzávalók: 25 dkg natúr tofu A páchoz: 2 evőkanál ételízesítő 2 evőkanál…
Cikkünkben összeszedtük, hogy mennyit érdemes belőle enni, hogyan szépíti a bőrt, miért nem hizlal, milyen hatású a benne…
A wokban sült zöldségeknek különleges ízük van. Nagy felületen tudnak pirulni, sokkal finomabbak lesznek, mintha hagyományos serpenyőben készítenénk…
Fehérjedús és laktató salátát ajánlok most neked. Van benne csirkemell bőségesen, és jó darab mozzarella sajt is. A…
Régen az emberek nem használtak sem fagyasztót, sem hűtőszekrényt, mégis hosszú ideig el tudták tárolni a terményeiket. Egész…
Az apró zöld „kis káposzták” a tél közeledtét jelzik. Alacsony a kalória tartalmuk, és nem mellesleg nagyon finomak.…
Ha Te is azok közé tartozol, akik ódzkodnak a céklától, mert esetleg gyerekkorodban a menzán rossz tapasztalatokat szereztél,…
Ezt az ételt hús nélkül és hússal is eheted. Nagyon finom főtt rizzsel vagy tepsiben sült krumplival, akár…
Újra reneszánszát éli a hazánkban méltatlanul mellőzött zöldség: a csicsóka. A szegények krumplijának is nevezték. A csicsókát a…