A legfinomabb mártás, amit valaha ettél
A fanyar ízek kedvelőinek ajánlom ezt a gyermekkoromat idéző finom mártást. Hozzávalók: 50 dkg egres 1 evőkanál barnacukor…
2014.07.11.A fanyar ízek kedvelőinek ajánlom ezt a gyermekkoromat idéző finom mártást. Hozzávalók: 50 dkg egres 1 evőkanál barnacukor…
Könnyű citromos sütemény vörösborban karamellizált gyümölcsökkel. Készítsd el őzgerinc formában, így dekoratívabb és könnyebb szeletelni. Tálaláskor a gyümölcsszószt a…
A bolognai szósz az egyik legsokoldalúbban felhasználható olaszos étel: teheted tortillába vagy palacsintába töltve, lasagnában, sajttal a tetején megsütve…
Imádod a paradicsomot és szeretsz kísérletezni a konyhában? Néhány egyszerű fogással fergeteges ízélményt szerezhetsz magadnak és a családodnak.…
Próbáld ki te is ezt a különleges juharszirupos receptet, mely húsvétra is ideális választás. Hozzávalók: – 1 darab…
A vékonyra szelt borjúhús is se perc alatt elkészül. Öntsd rá az elkészítéstől visszamaradt ízletes, vajas szószt. Hozzávalók…
A rozmaring tökéletes kiegészítője a kardhal erős ízének. Egytálétel lévén, a szeletelt édeskömény és paradicsom együtt sül a…
Ezt az ételt nagyon könnyű elkészíteni és bármilyen főtt zöldség jó hozzá. De ha kedved tartja friss brokkolit…
Ezeket az ízletes kotletteket tálald krémes, édesk-mustáros szósszal és rozskenyérrel. A recept a svéd Gravlax nevű ételből inspirálódott,…