Ezzel a módszerrel sokáig friss és ropogós marad a szőlő
A nyár végének és az ősz elejének az egyik legszerethetőbb része, amikor megérik a szőlő, és a gyönyörű…
2024.09.08.A nyár végének és az ősz elejének az egyik legszerethetőbb része, amikor megérik a szőlő, és a gyönyörű…
írta Nyul Debóra 2024.09.08.Egy pohár vörösbor mindig jól esik egy hosszú nap végén, egy finom vacsora mellé vagy csak úgy, amikor…
írta Stumpf Bea 2024.07.14.A szőlőfélék, de kiváltképpen a sötétebb fajták, hatékonyan védenek bennünket az érelmeszesedés, infarktus és a rosszindulatú daganatos megbetegedésektől.…
írta Szendrey Adrienn 2023.10.20.Ha a szőlőre gondolunk, az első dolgok, amik eszünkbe jutnak róla, jellemzően a mazsola, a szőlőlekvár és természetesen…
írta Nyul Debóra 2023.10.15.Őszi gyümölcseink nem csak finomak és egészségesek, de szépségünk megőrzésében is sokat segítenek. Az alábbiakban a legegyszerűbb pakolások…
írta Fischer Anna 2023.09.24.A szőlő akkor jó, ha finom édes, ami miatt azt hihetnénk, hogy a sok cukor miatt nem kifejezetten…
írta Szőke Angéla 2023.09.22.Egy friss kutatás érdekes eredményre jutott: kiderítette, hogy napi két pohár bor lefekvés előtt hozzájárul ahhoz, hogy valaki…
írta Nagy Niki 2021.12.01.A szőlő nemcsak azért csodálatos gyümölcs, mert ebből készül a bor – számos módon segíti a test egészséges…
írta Nagy Niki 2021.03.18.Éhesen a gondolkodás sem megy úgy, ahogyan kellene, úgyhogy a gyerek jó bizonyítványáért szülőként te is sokat tehetsz,…
írta Zabolai Margit 2017.09.25.Nyáron érdemes hosszúhétvégékre utazni itthon: ezeket az utakat célozhatjuk úgy, hogy egy ismertebb hazai borrégiót választunk. Itt nem…
írta Bodnár Alexa 2017.07.11.