Ezzel a módszerrel sokáig friss és ropogós marad a szőlő

Ezzel a módszerrel sokáig friss és ropogós marad a szőlő

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Ezzel a módszerrel sokáig friss és ropogós marad a szőlő

A nyár végének és az ősz elejének az egyik legszerethetőbb része, amikor megérik a szőlő, és a gyönyörű fürtöket végre leszüretelhetjük, esetleg kiválogathatjuk a nekünk tetszőket a termelői piacok, élelmiszerboltok kínálatából. De onnantól kezdve, hogy mely fürt szőlők jönnek velünk haza, egészen odáig, hogy a teljes leszedett vagy megvásárolt szőlőadagot elfogyasztjuk, érdemes néhány dologra figyelnünk, hogy végig friss és ropogós maradjon.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik!
A cikk a hirdetés alatt folytatódik!

VIDEO A legerősebb csillagjegy párosok, akik tökéletes házastársak lesznek

«Előző
2/4
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!