Olívabogyókrém, a hosszú életű krétaiak kincse
Az olívabogyót ismereteink szerint Kréta szigetén termesztették először, Kr.e. 3500 körül. Izraelben, az Olajfák hegyén úgy tartják, hogy…
2014.11.04.Az olívabogyót ismereteink szerint Kréta szigetén termesztették először, Kr.e. 3500 körül. Izraelben, az Olajfák hegyén úgy tartják, hogy…
írta S. Geri Valéria 2014.11.04.Mutatós és finom tésztás étel padlizsánbarátoknak. Tudtad, hogy nem kell feltétlenül meghámozni a padlizsánt? Gyönyörű lila héja megakadályozza…
írta S. Geri Valéria 2014.10.19.Fantasztikus spenótos pitét sütöttem ma. Kissé bizarrul hangzik, tudom, de ha sütöttél már sós pitét, tudhatod, hogy miről…
írta S. Geri Valéria 2014.10.08.A gyönyörű fehér szőlő és az idei dió szinte kínálták magukat, hogy ennek a salátának csodás díszei legyenek.…
írta S. Geri Valéria 2014.10.07.Roppant mutatós, és egyszerűen elkészíthető ez a grillezett étel. A padlizsán és a paradicsom igen jól kiegészíti egymást,…
írta S. Geri Valéria 2014.10.03.A könnyen elkészíthető tésztás ételek roppant népszerűek hazánkban is. Kevés hozzávalóból akár fél óra alatt elkészítheted ezt a…
írta S. Geri Valéria 2014.10.01.Szeptemberben különösen finom a paradicsom. Tele van a nem is olyan régen elköszönt nyár összes zamatával. A kertünkben…
írta S. Geri Valéria 2014.09.25.Ízletes falatok friss paradicsommal és bazsalikomlevéllel tálalva. Hozzávalók: 50 dkg csirkemell filé só frissen őrölt bors 1 evőkanál…
írta S. Geri Valéria 2014.09.21.Fantasztikusan finom és roppant egészséges ez az étel. Ha zöldségkedvelő vagy, feltétlenül készítsd el! Hozzávalók egy kb. 20×30-as…
írta S. Geri Valéria 2014.09.18.Saját termesztésű csúcs minőségű rukkolával készült ez a saláta. A frissen szedett rukkolának fantasztikus íze van! Erősebb, intenzívebb,…
írta S. Geri Valéria 2014.09.10.