„Szőrmekabátba öltözött smaragd” ‒ érdekességek a kiviről, receptekkel
„Szőrmekabátba öltözött smaragd” ‒ így nevezik Kínában a kivit, Európában pedig származása és savanykás íze miatt sokáig „kínai…
2014.01.02.„Szőrmekabátba öltözött smaragd” ‒ így nevezik Kínában a kivit, Európában pedig származása és savanykás íze miatt sokáig „kínai…
írta Sütő Gyöngyi 2014.01.02.A mandarinban még csak nem is az a legjobb, hogy sokkal egyszerűbb megpucolni, mint a narancsot, hanem hogy…
írta Zabolai Margit 2013.12.05.Ez az ízletes körtés sütemény a család kedvence lesz. A ropogós vajas tészta és lágy körtés krém minden…
írta Zabolai Margit 2013.11.12.A szárnyasok nagyon jól működnek gyümölcsökkel összesütve. A körtét és almát most borban fogjuk megpárolni, majd a pirított…
írta Zabolai Margit 2013.11.12.A mézet vajon karamellizáljuk, majd megsütjük benne a körtéket. Citromborssal fűszerezzük, de fahéj és szegfűszeg is kerülhet rá.…
írta Zabolai Margit 2013.11.12.Ahogy hűvösödik az idő, egyre fogynak a friss gyümölcsök a boltok polcairól, de a lédús, zamatos körtének szerencsére…
írta Zabolai Margit 2013.11.12.A görög joghurt szinte ugyanannyi fehérjéhez juttatja szervezetünket, mint a hús, a protein mellett pedig kalciumban is rendkívül…
írta bien.hu 2013.10.30.„Napi egy alma az orvost távol tartja” – szól a mondás, ami bizony a bőrgyógyászra is igaz. Ez…
írta Sándor Alexandra 2013.09.24.Az édesen savanykás gyümölcs nemcsak lila vagy kék lehet: sárga, zöld, piros és bordó változata is mennyei aromával…
írta Sándor Alexandra 2013.09.13.Manapság már nem lehetetlen szőlőt szerezni májusban, vagy epret októberben, mégis vannak bizonyos ételek és ízek, amiket jellemzően…
írta Zabolai Margit 2013.09.06.