Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Szex praktikák, amik nem feltétlenül fognak jól elsülni – akár meg is bánthatod velük a barátodat

Szex praktikák, amik nem feltétlenül fognak jól elsülni – akár meg is bánthatod velük a barátodat

Biztos te is sokszor olvastad, hallottad már, mennyire fontos, hogy rendszeresen megújítsuk a szexuális életünket. Erre különféle praktikák állnak a rendelkezésünkre, de nem mindegy, éppen melyikkel rukkolsz elő. Egy rosszul megválasztott lehetőség nem csak fájdalmas végkimenetelű lehet, hanem akár a barátodat is megbánthatod vele.

Szexuális segédeszközök használata

A különféle szexuális segédeszközök, kiegészítők kézenfekvő és tulajdonképpen remek választásnak bizonyulnak a hálószobai életetek felpezsdítésére.

Manapság gyakorlatilag mindenki megtalálja azt, ami valóban megmozgatja a fantáziáját, és ami igazán testhezálló a magánéletéhez.

Emellett, mivel a választék hatalmas, akár sorra is vehetitek a segédeszközöket, így mindig új színt vihettek a szexuális életetekbe.

Akkor mi itt a probléma? Az, hogy sok férfi egyfajta vetélytársként tekint a vibrátorokra, akkor is, ha ez nem feltétlenül tudatosodik benne először.

Ha nagyon váratlanul, a semmiből rukkolsz elő egy ilyen segédeszközzel, akkor azt fogja gondolni, hogy nem nyújt eleget az ágyban.

Ez különösen igaz akkor, ha jóval nagyobb darabot választasz, mint az a méret, amivel őt megáldotta a sors. Kézenfekvő az is, hogy a legtöbb vibrátor gyorsabban eljuttat a csúcsra, mint egy hús-vér férfi – ezt sokan szintén úgy értékelik, hogy versenyezniük kell a segédeszközzel, amiből aztán könnyen lehet sértődés.

 

Akkor hogyan vesd be?

Az a legjobb, ha puhatolózol a témát illetően, esetleg közösen megnéztek egy felnőtt filmet, amiben ilyen eszköz is szerepel, és feldobod, hogy ez a te fantáziádat szintén megmozgatta.

Készülj mindenképpen „magyarázattal”, amiben közlöd, hogy szó sincs arról, a párod nem nyújt eleget az ágyban! Csupán érdekel ez a lehetőség, és szívesen kipróbálnád, mert szerinted fontos, hogy a mostani színvonalat sokáig fenn tudjátok tartani – esetleg még tovább fokozni.

Ha a barátod hajlik a lehetőségre, akkor szerencsés, ha együtt választjátok ki az eszközt, ezzel is belevonod őt egy szexi játékba, és nem fogja azt érezni, hogy kész tényekkel szembesítetted.

Válogatás közben dicsérd az ő férfiasságát is, és ahogy azt korábban írtuk, maradj a kisebb méretű segédeszközöknél, semmiképpen se érezze azt, hogy egyfajta versenyhelyzetbe kerül a fantáziád miatt.

Persze nem minden férfi visszakozik a vibrátoroktól, segédeszközöktől, de amíg nem vagy biztos a véleményében, érdemes óvatosan tapogatóznod.

 

Az a bizonyos hátsó bejárat

Vannak olyanok, akik életében az anális szex a hétköznapok része, mások csak fantáziálnak róla, megint mások pedig egyenesen visszataszítónak tartják. Emiatt aztán itt is az első lépés, hogy egyeztessétek érveiteket és ellenérveiteket, hiszen a szexben mindent lehet, amire mindketten nyitottak vagytok.

Általában azért nem a férfiak azok, akik ettől viszolyognak, bár tény, hogy sokukat hidegen hagyja a hátsó bejárat. Ebben az esetben szerencsére nem kell olyasmit mérlegelni, mint a segédeszközöket illetően, ám az anális szex sem úgy zajlik a valóságban, ahogy a pornófilmeken.

Utóbbiakon a legtöbbször semmi nyoma nincs az előkészületeknek, holott azok nem csupán a hálószobában, hanem már a fürdőben megkezdődnek. Annak érdekében ugyanis, hogy mindkettőtöknek élvezetesen legyen egy ilyen együttlét, a higiénia az alapvető szabály. Ellenkező esetben élvezetek helyett sokkal inkább kínos helyzetekkel nézhettek szembe.

 

Akkor hogyan lássatok neki?

Amint írtuk, az alapos és gondos tisztálkodás az első és legfontosabb lépés egy ilyen együttléthez.

Még így is javasolt óvszer használata, emellett egyáltalán nem célszerű hüvelyi közösülésre váltani anális együttlét után, hiszen egy ilyen szeretkezés könnyen okozhat fertőzéseket, ugyanis a bacilusokat még a leggondosabb tisztálkodás sem zárja ki teljesen.

Fontos a tudat is, hogy teljes a higiénia „odalenn”, mert a következő lépés a maximális ellazulás – ez nyilván csak akkor fog menni, ha kívánatosnak és vonzónak érzed magadat.

Ezen felül muszáj, hogy a partnered türelmes és gyengéd legyen, mert a filmekkel ellentétben egy ilyen együttlétet hosszas előkészület előz meg annak érdekében, hogy egyik félnek se okozzon fájdalmat.

Szóval az anális szexre csak akkor érdemes energiát áldoznotok, ha sok időt tudtok rászánni és senki, semmi nem zavarhat meg benneteket.

Emellett fontos, hogy nem muszáj mindenáron első alkalommal eljutni a tényleges behatolásig, semmi gond, ha visszakoztok, meggondoljátok magatokat, vagy csak egy kis kalandozásig juttok az ismeretlen területen.

Egy harmadik fél

Rendkívül gyakori szexuális fantázia, hogy a párosok egy harmadik felet invitálnak az ágyukba. Amennyire izgalmasnak és különlegesnek hat egy ilyen együttlét, annyira sok veszélyt hozhat a párkapcsolatotokra nézve.

Nagyon nyitottnak kell lennetek ahhoz, hogy akár egy férfit, akár egy nőt az ágyatokba invitáljatok annak érdekében, hogy a saját kapcsolatok, szexuális életetek fellendüljön.

Ez a megoldás leginkább kevésbé komoly, inkább szexuális alapú kapcsolatokban szokott működni, ahol sokkal inkább a vonzalom, semmit a szerelem adott.

Szintén az a gond vele, hogy féltékenységet generálhat egy ilyen szituáció, nyilvánvalóan sokkal jobban, mint ahogy azt egy segédeszköz tenné.

Emellett kérdéseket vet fel a későbbiekkel kapcsolatosan (főleg, ha személyesen ismeritek az illetőt), és a tényleges együttlét sajnos sok esetben egyáltalán nem úgy sül el, ahogy azt a gondosan megrendezett pornófilmek sugallják.

Akkor hogyan élj a lehetőséggel?

Ez egy olyan téma, amit nem elég egyszer átrágni, vagy felületesen átbeszélni, mert bár elsülhet fantasztikusan is az este, ha bármelyikőtökben kétely van, akkor egy negatív forgatókönyv jóval valószínűbb.

Ebből adódóan sokan választanak olyan harmadik felet, akit nem ismernek személyesen, illetve akinek már van tapasztalata az ilyen együttlétekben. Az biztos, hogy a rutin sokat segít akkor, ha nagyon izgat, de egyszerre kicsit feszélyez is benneteket ez a helyzet.

Bárhogy is döntötök, mindent előre fixáljatok le annak érdekében, hogy ne legyen bántódás! (Pl. zavar-e titeket az, ha csókot váltotok a harmadik féllel.) A gondos védekezés ilyen helyzetben megkérdőjelezhetetlen, erre ugyancsak figyelmet kell fordítanotok, emellett pedig bármikor, bármelyikőtök mondhatja, hogy meggondolta magát – ezt a másiknak muszáj elfogadnia.

Szóval egy ilyen együttlét rengeteg kompromisszumon, a bizalmon és a nyitottságon áll, vagy bukik, mindenkinek magának kell eldöntenie, képes-e ennyit beáldozni az izgalmas fantáziáért.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást