Életmód / Ezotéria

Ez segítheti a fogyásodat a csillagjegyed szerint

Ez segítheti a fogyásodat a csillagjegyed szerint

Kos

Ha a Kos csillagjegy alatt születtél, akkor imádsz új dolgokba fogni, impulzív természet vagy, aki gyakran feszegeti a saját maga határait. Ezzel a személyiséggel nem csoda, ha hajlamos vagy különösebb tervezgetés nélkül, hirtelen fejest ugrani egy új diétába, és többször mondod, hogy „Menni fog” mint hogy „Én ezt nem tudom megcsinálni”.

Gyors eredményeket vársz, és csalódott lehetsz, ha ezek nem olyan hamar jönnek, mint szeretnéd. A te esetedben jó ötlet lehet, ha valakivel közösen kezdesz bele egy diétába, aki motiválhat arra, hogy minden nap a legjobbat hozd ki magadból.

Tipp: A szénhidrát helyett fókuszálj a fehérjére, mert az agyadnak erre van szüksége a működéshez.

Bika

A Bikák kitartóak és szívósak, de tagadhatatlan a tény, hogy egyszerűen imádnak enni, ezért egy önsanyargató diéta könnyen levertté, egyenesen megzuhanttá teheti őket. A Bikák esetében ezért fontos, hogy minőségi és változatos étrendet kövessenek, és még a diéta idején is olyan fogásokat állítsanak össze maguknak, amik jól mutatnak a tényáron, és ami mellé szívesen ülnek le enni.

Emlékeztesd magadat arra, hogy az egészséges diéta is éppen annyi örömet hozhat, mint egy zsírban vagy cukorban gazdag, és bátran próbálj ki új ízeket.

Tipp: Kerüld a cukrot és a zsírt akkor is, amikor nem vagy diétán, mert a Bikák hajlamosak lehetnek a visszahízásra.

Ikrek

Aki az Ikrek csillagjegy alatt született, az szeret egyszerre legalább két dologgal foglalkozni, így az edzéssel kombinált diéta jó választás lehet a számodra. Mivel az Ikrek kifejezetten aktív, a mozgással valószínűleg gyorsan leolvadnak róla a kilók, az igazi kihívást számára azt jelenti, hogy tartsa magát ahhoz az étrendhez, amit kinézett magának, és ne ugráljon diétáról diétára, illetve, hogy időt találjon arra, amikor valóban leül, és nyugodtan megeszi az egészséges ételét, nem csak állva, vagy menet közben kap be valamit. Vigyázz, nehogy többet beszélj az új étkezési szokásaidról, mint amennyit gyakorlod őket!

Tipp: Kerüld messziről a gyorséttermeket, mert könnyen elcsábulhatsz a gyorsabb megoldás ígéretének!

Rák

Senkit nem nyugtat meg annyira az evés gyakorlata, mint amennyire a Rákot, aki hajlamos arra, hogy a negatív érzelmeket valamilyen finom étellel enyhítse. Ezt a szokásodat kár is lenne megtagadni, hiszen valószínűleg nem is járnál sikerrel, inkább építsd be őket a diétádba: amikor ételt választasz a tányérodra, gondolj arra, hogy ezzel mutatod ki, mennyire szereted magadat, és mennyire törődsz magaddal.

Válassz egy egészséges, kiegyensúlyozott diétát, és minden falatkor gondolj arra, hogy ezt most önmagadért teszed.

Tipp: Ne csábulj el azokért az egészségtelen ételekért, amiket gyerekkorodban ettél, és ne az evést használd tűzoltásra, ha valamilyen gondod van.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást