Paradicsomos-padlizsános spagetti torta

Címlap / Életmód / Receptek / Paradicsomos-padlizsános spagetti torta

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

Mutatós és finom tésztás étel padlizsánbarátoknak. Tudtad, hogy nem kell feltétlenül meghámozni a padlizsánt? Gyönyörű lila héja megakadályozza ugyanis, hogy túl sok olajat szívjon magába sütés közben. Ha mégsem fogyasztod el a héját, akkor sütés után is lehúzhatod. Az sem igaz, hogy feltétlenül be kell sózni ezt a zöldséget felhasználás előtt, mert keserű lesz. 

Hozzávalók:

Elkészítés:

A durum spagettit szokás szerint enyhén sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.

Egy ú.n. lyukas, bevonatos kuglófformát ecset segítségével olajjal vékonyan kikenünk.

Oldalak: 1 2 3 4 5

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/5
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!