Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, így még ha esetleg te is azoknak a táborát erősíted, akik nem kedvelik az őszt, egészen biztos találsz rá jó néhány okot, amiért úgy fogod érezni, hogy az elkövetkezendő hónapok is nagyszerűek. Ehhez remek alapot adhat, ha az idő lehűltével készítesz néhány isteni, melengető csirkés ételt, csupa finom és tápláló alapanyag hozzáadásával.
2/5 Gombás csirkepörkölt fehérbabbal
Ősszel sok finom gomba terem az erdőkben, mezőkön, amelyekből - feltéve persze, ha biztosak vagyunk benne, hogy ehető gombáról van szó - sok helyen mi magunk is szedhetünk, vagy a piacokon is sok friss, ízletes gombával találkozhatunk. Ezek többségének hozzáadásával nagyszerű, csirkepörköltet is készíthetsz. Tetszés szerinti csirkehúsból főzz pörköltet, majd amikor már puha a hús, add hozzá a gombát és egy adag rostban és fehérjében gazdag konzerves fehérbabot. Amíg elkészül, készíts köretet, például hagymás tört burgonyát. Ha pedig minden hozzávaló megfőtt, már tálalhatsz is.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!