Melyik napon született a gyerek? Mutatjuk, melyik őrangyal vigyáz rá!

Címlap / Életmód / Melyik napon született a gyerek? Mutatjuk, melyik őrangyal vigyáz rá!

Ahogyan sok európai országban, Magyarországon is gyakran keverednek a babonás hiedelemvilág elemei a keresztény kultúrkörrel. Ezért sokan úgy tartják, hogy születésünk napja meghatározza, melyik bibliai arkangyal őrködik fölöttünk – egyesek szerint ő egész életünkben mellettünk marad, mások úgy vélik, csak a kisgyermekek lépését vigyázzák a láthatatlan jótevők. Cikkünkből megtudhatod, melyik őrangyal figyeli a csemetédet.

Hétfő: Gábriel arkangyal

Gábriel arkangyal abban segít, hogy feldolgozzuk a veszteségeinket, és mindig a jövőre koncentráljunk. Ha a gyermeked hétfőn született, akkor az őrangyala segít majd, hogy a nehéz, akár kilátástalannak tűnő helyzetekben is optimista tudjon maradni, ne veszítse el a hitét, és mindig derűvel fogadja a sorsát.

Gábriel a talán legveszélyesebb dolgoktól, az önmarcangolástól és a feladástól védi meg a gyermekedet.

Kedd: Chamael

Chamael a feltétel nélküli elfogadás angyala, aki segít megtalálni a gyermekednek a belső egyensúlyt, és más emberekkel is megérteti, hogy mint mindenki más, ő is a hibáival, jó és rossz tulajdonságaival együtt szép és értékes.

Mivel ez az angyal a kapcsolatok építésében is jó segítségnek bizonyul, valószínű, hogy a gyermeked soha nem fogja magányosnak érezni magát.

Szerda: Rafael arkangyal

Rafael az isteni gyógyító erőt képviseli, így elsősorban a betegségek ellen nyújt védelmet.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell ugyanolyan figyelmet fordítani a kicsi egészségére, mint bármelyik más gyerekére, de elképzelhető, hogy az átlagosnál jobb az immunrendszere, ritkábban betegszik meg, és olyankor is könnyedén felépül.

Csütörtök: Zadiel

Zadiel a könyörület és a jóindulat arkangyala, aki nem csak a nehéz helyzetek feldolgozásában segít, de a kreatív energiákat is felszabadítja, inspiráló hatása lehet.

Ha a gyereket valamilyen veszteség vagy fájdalom éri, akkor valami alkotó tevékenységen, rajzoláson, festésen, de akár mesélésen, éneklésen, bábozáson keresztül az őrangyala segíthet neki a továbblépésben.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»