Életmód / Ezotéria

Melyik napon született a gyerek? Mutatjuk, melyik őrangyal vigyáz rá!

Ahogyan sok európai országban, Magyarországon is gyakran keverednek a babonás hiedelemvilág elemei a keresztény kultúrkörrel. Ezért sokan úgy tartják, hogy születésünk napja meghatározza, melyik bibliai arkangyal őrködik fölöttünk – egyesek szerint ő egész életünkben mellettünk marad, mások úgy vélik, csak a kisgyermekek lépését vigyázzák a láthatatlan jótevők. Cikkünkből megtudhatod, melyik őrangyal figyeli a csemetédet.

Hétfő: Gábriel arkangyal

Gábriel arkangyal abban segít, hogy feldolgozzuk a veszteségeinket, és mindig a jövőre koncentráljunk. Ha a gyermeked hétfőn született, akkor az őrangyala segít majd, hogy a nehéz, akár kilátástalannak tűnő helyzetekben is optimista tudjon maradni, ne veszítse el a hitét, és mindig derűvel fogadja a sorsát.

Gábriel a talán legveszélyesebb dolgoktól, az önmarcangolástól és a feladástól védi meg a gyermekedet.

Kedd: Chamael

Chamael a feltétel nélküli elfogadás angyala, aki segít megtalálni a gyermekednek a belső egyensúlyt, és más emberekkel is megérteti, hogy mint mindenki más, ő is a hibáival, jó és rossz tulajdonságaival együtt szép és értékes.

Mivel ez az angyal a kapcsolatok építésében is jó segítségnek bizonyul, valószínű, hogy a gyermeked soha nem fogja magányosnak érezni magát.

Olvastad már?  7 felesleges holmi a babának, amit a tapasztalt anyukák már nem vesznek meg

Szerda: Rafael arkangyal

Rafael az isteni gyógyító erőt képviseli, így elsősorban a betegségek ellen nyújt védelmet.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell ugyanolyan figyelmet fordítani a kicsi egészségére, mint bármelyik más gyerekére, de elképzelhető, hogy az átlagosnál jobb az immunrendszere, ritkábban betegszik meg, és olyankor is könnyedén felépül.

Csütörtök: Zadiel

Zadiel a könyörület és a jóindulat arkangyala, aki nem csak a nehéz helyzetek feldolgozásában segít, de a kreatív energiákat is felszabadítja, inspiráló hatása lehet.

Ha a gyereket valamilyen veszteség vagy fájdalom éri, akkor valami alkotó tevékenységen, rajzoláson, festésen, de akár mesélésen, éneklésen, bábozáson keresztül az őrangyala segíthet neki a továbblépésben.

Péntek: Haniel

Haniel a világos észlelés, a belső szabadság angyala, aki az értelem erejével vértezi fel a gyermekedet.

Ha ez az angyal őrködik a kicsi felett, akkor valószínűleg gyorsan vág az esze, meglátja és megérti a fontos összefüggéseket, tudja, hogy ha szeretne valamit, akkor mit kell tennie, hogy elérje azt, és pontosan tudja, kivel milyen kommunikáció vezet célra. Ez az angyal mindig járható utat mutat a kicsiknek.

Olvastad már?  7 villámgyors és tartós frizura kislányoknak, amit iskola előtt is elkészíthetsz

Szombat: Cassiel

Cassiel a türelem angyala, aki nem gyors megoldásokat ígér, hanem kitartást és lelki erőt ad addig, amíg a helyzet jobbra fordul. Ha ez az angyal vigyáz valakire, akkor sok akaraterővel van megáldva az illető, és a legsötétebb helyzetekben sem veszíti el a reményét és a hitét, mindig tudja, hogy a dolgok majd jobbra fordulnak.

Ha a gyermeked néha úgy viselkedik, mint egy pici Buddha, szinte biztos lehetsz benne, hogy ez az angyal figyeli őt.

Vasárnap: Mihály arkangyal

Mihály az arkangyalok parancsnoka, aki egy magasabb erőt képvisel. Abban segít, hogy megtaláljuk az igaz utat és elfogadjuk a magasabb igazságokat.

Segít a gyerekednek, hogy ne csak a pillanatnak éljen, hanem megtanuljon hosszabb távon előre tervezni, és megértse, mi az, ami igazán fontos az életben, és mi az, amiről lemondhatunk.

Ha ez az angyal vigyáz a gyermekedre, megvédi attól, hogy a kísértés útjára lépjen.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást