Luxus a fürdőszobában – 5 egyszerű tipp az elegáns hatás eléréséhez

Luxus a fürdőszobában – 5 egyszerű tipp az elegáns hatás eléréséhez

Címlap / Otthon / Dekor / Luxus a fürdőszobában – 5 egyszerű tipp az elegáns hatás eléréséhez

Válassz stílusos tükröt!

A lakberendezésnél alapszabály, hogy mindig legyen az adott helyiségben egy középpont, egy olyan tárgy, netán kiegészítő, amely vonzza a tekintetet. A tükrök tökéletesen megfelelnek erre a célra. Egy-egy nagyobb méretű, stílusos darabbal nem csupán a szoba méretét növelheted meg optikailag, de a fürdőszobádat is egyedivé teheted!

Válassz tehát olyan tükröt, amely egy kicsit elrugaszkodik a hagyományos gyógyszeres szekrény külsőtől, és igazi személyiséggel rendelkezik. Nem kell drágának lennie, a bolhapiacokon, vagy vintage üzletekben mutatós darabokra bukkanhatsz!

Rend a lelke mindennek

Köztudott, hogy az ördög a részletekben rejlik. Ez a mondás pedig különösen igaz a lakberendezésre! Ne hagyd a szappanokat a mosdó szélén heverni. Válaszd ki kedvenc tisztálkodási termékeidet, majd keress hozzájuk stílusos tárolókat!

Öntsd a folyékony szappant dekoratív flakonokba, a vattát pedig tedd elegáns üvegekbe. A lényeg, hogy a fürdőszobád rendezettnek és egységesnek hasson!

Dekoratív kiegészítők

Habár elsőre furcsának tűnhet, manapság egyre többen helyeznek el szőnyeget a fürdőszobába is. Egy kicsi, néhány négyzetméternyi szőnyeg látványra egyszerűen csodákat tehet ezzel a helyiséggel!

Válassz antik, vagy keleti hatású szőnyegeket, ezektől a fürdőszoba kényelmesebbé és otthonosabbá válik. Ügyelj azonban arra, ha a szőnyeg mintás, akkor a helyiség többi része visszafogott maradjon!

A high-end fürdőszobák elengedhetetlen részét képezik az elegáns ülőkék és a dekoratív világítótestek. Egy díszes karosszék, netán egy divatos puff segítségével luxus külsőt kölcsönözhetsz a fürdőnek. Ha pedig világításról van szó, próbálj elszakadni a hagyományoktól, megszokásoktól, és cseréld le megunt lámpádat egy trendi art deco csillárra!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást