Lesd el kedvenc frizuragurunk legjobb trükkjeit!

Lesd el kedvenc frizuragurunk legjobb trükkjeit!

Címlap / Stílus / Haj / Lesd el kedvenc frizuragurunk legjobb trükkjeit!

Te is állandóan azon agyalsz, hogyan dobhatnád fel a frizurádat reggelente? Szeretnél villámgyors, látványos, de egyszerű megoldásokat? Nos, van egy jó hírünk: egyik kedvenc bloggerinánk, Sarah Angius Instagram oldalán majdnem minden nap új inspirációkra találhatsz – de azért a biztonság kedvéért a mi kedvenceinket is összegyűjtöttük neked! 🙂

Az első frizuránál Sarah némi retrót ötvöz egy kevéske kislányos bájjal – ráadásul ezt akkor is el tudod készíteni, ha teljesen kétbalkezes vagy a fonásokhoz!

Hitted volna, hogy ennyire egyszerűen összedobhatsz egy bájos kontyot? Pedig így van, csupán két perc, és máris készen állhatsz egy fontosabb találkozóra, vagy akár egy állásinterjúra (utóbbi esetén a hajpántot viszont nem javasoljuk).

Igaz, most a göndör és hullámos tincsek a legtrendibbek, de azért akkor sem kell elkeseredned, ha téged szögegyenes frizurával áldott meg a sors. Csak pár mozdulat, és kész ez a csodás oldallófarok!

Így bűvészkedj könnyen és egyszerűen a tincseiddel! Ehhez a frizurához kézügyesség nem igazán kell, de némi szépérzék feltétlenül. Szerencsére Sarah ebben is inspirációt nyújt! Talán megvan az egyik karácsonyi frizurád?

Íme egy újabb, egyszerű kontyötlet! Imádni fogod, ha alkalmanként nincs időd felfrissíteni a hajadat, de mindenképpen szeretnél esztétikus és feltűnő frizurával megjelenni.

Sarah azoknak is tartogat frizurákat, akiknek már van egy kis fonási rutinjuk.

Itt éppen azt mutatja meg, hogyan tudsz egy csodás csipke hajráfot elrejteni a frizurádban. Látványos, feltűnő, romantikus viselet – randira tökéletes!

Ezt a frizurát pedig akkor ajánljuk, ha fontos eseményre készülsz, és szeretnél egy kicsit kitűnni a tömegből! 🙂

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást