Petrezselyem
Nem könnyű kitalálni, hogyan tárold a petrezselymet, hogy az két nap múlva ne száradjon ki, vagy ne változzon sárgás-barna színűvé.
Az egyik legjobb megoldás az, ha az alapos átmosás után papírtörlővel felitatod róla a vizet; de ne dobd el a nedves papírt!
Helyette csomagold bele a petrezselymet, és ezt teljes egészében tedd bele egy légmentes zacskóba, majd helyezd be a hűtőbe.
Ezáltal épp annyi nedvességet fog felszívni a levelekbe, amennyire szüksége van, és 3-5 napig friss marad! Ha pedig túl sok van és nem fogod felhasználni, fagyaszd le és a főzésekhez bátran használd!
Az egyik legjobb megoldás az, ha az alapos átmosás után papírtörlővel felitatod róla a vizet; de ne dobd el a nedves papírt!
Helyette csomagold bele a petrezselymet, és ezt teljes egészében tedd bele egy légmentes zacskóba, majd helyezd be a hűtőbe.
Ezáltal épp annyi nedvességet fog felszívni a levelekbe, amennyire szüksége van, és 3-5 napig friss marad! Ha pedig túl sok van és nem fogod felhasználni, fagyaszd le és a főzésekhez bátran használd!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!