Nyáron sokszor túl meleg van ahhoz, hogy bekapcsoljuk a sütőt, vagy csak egyáltalán a konyhában töltsük az időt. Én hatalmas rajongója vagyok a gyümölcsöknek és nagyon széles palettájukat fogyasztom – azt hiszem, a létező összes formájukban a tányéromra teszem őket. Azonban néha kicsit többre vágyom, mint egy lédús, édes gyümölcs, időnként jó hódolni az ínycsiklandó desszerteknek. Szerencsére ez nem lehetetlen kihívás akkor sem, ha a fák árnyékában grillezünk.
1/7 Édes kebab
Nyársra nem csupán a sós fogásokat húzhatod, hanem az édes gyümölcsöket is, megspékelve őket esetleg egy kis újragondolásra váró piskótával. A kicsit meggrillezett finomság önmagában is isteni, de nyakon öntheted juharsziruppal, vagy kínálhatsz hozzá mártogatósként csokiöntetet, friss dzsemet.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!