Nyáron sokszor túl meleg van ahhoz, hogy bekapcsoljuk a sütőt, vagy csak egyáltalán a konyhában töltsük az időt. Én hatalmas rajongója vagyok a gyümölcsöknek és nagyon széles palettájukat fogyasztom – azt hiszem, a létező összes formájukban a tányéromra teszem őket. Azonban néha kicsit többre vágyom, mint egy lédús, édes gyümölcs, időnként jó hódolni az ínycsiklandó desszerteknek. Szerencsére ez nem lehetetlen kihívás akkor sem, ha a fák árnyékában grillezünk.
2/7 Grillezett barack
Az egyik legfinomabb grillezett gyümölcs a barack. Amikor félbevágod és óvatosan kiemeled a magját, majd ráteszed a rácsra, akkor a természetes cukortartalmának egy része kicsapódik és karamellizálódik. A forró barackhoz pedig mi is passzolna jobban, mint egy gombóc jéghideg fagyi?
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!