Pisztáciás bundában
Az imádnivaló zöld ropogtatóssal nem csalódunk akkor sem, ha darálva, húsbunda formájában kóstoljuk meg. A klasszikus fogáshoz, azaz a rántotthúshoz a pisztáciát durvára daráljuk és elkeverjük egy kis borsos fűszerkeverékkel. Jól harmonizál vele az őrölt tarkabors vagy a fehérbors, de ne tegyünk túl sokat, hiszen az a cél, hogy megőrízze saját karakterét.
A csirkemellet előkészítjük és lehetőleg teljes kiőrlésű lisztben forgatjuk meg, majd tojásban és utána jöhet a pisztáciás bunda. Sütéskor vigyázzunk, ne égjen meg, mert keserű lesz.
A zöldes bunda alatt megpuhult fehér húshoz valamilyen piros mártogatós, például ajvár illik. Salátával és egy kis rozéval fogyasszuk!
A csirkemellet előkészítjük és lehetőleg teljes kiőrlésű lisztben forgatjuk meg, majd tojásban és utána jöhet a pisztáciás bunda. Sütéskor vigyázzunk, ne égjen meg, mert keserű lesz.
A zöldes bunda alatt megpuhult fehér húshoz valamilyen piros mártogatós, például ajvár illik. Salátával és egy kis rozéval fogyasszuk!
3 hozzászólás
babmami
2021.10.28., 18:37Sajnos nem tudtam végig olvasni, sok reklám miatt, lekapcsoltam. Majd, ha lesz reklám nélküli oldal szívesen olvasom a bien-t.
Kiss János
2021.10.28., 19:19A krumplipejhet kifelejtetted!!!!
zildi
2022.07.06., 16:35krumpliPEHELY!!!!