Kenyérmorzsa helyett ezt tedd a rántott húsra! Egészségesebb és ugyanúgy ropog

Kenyérmorzsa helyett ezt tedd a rántott húsra! Egészségesebb és ugyanúgy ropog

Címlap / Életmód / Receptek / Kenyérmorzsa helyett ezt tedd a rántott húsra! Egészségesebb és ugyanúgy ropog

A csirkemellet nem különleges íze miatt szeretjük. Valójában nincs a csirkenék még egy ilyen ízetlen része. Arra viszont tökéletesen alkalmas, hogy kalóriaszegény laktató fogásokat készítsünk belőle, akár rántva is. Unalmas a rántotthús? Most bebizonyítjuk, hogy ki lehet szabadulni a liszt–tojás–prézli mókuskerékből. Egy kis találékonysággal mennyei ízeket csalogathatunk ki a csirkemellből is és príma vendégváró fogásokat készíthetünk.

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!