Ezért lehet jobb, ha cukor helyett mézzel édesítesz

Ezért lehet jobb, ha cukor helyett mézzel édesítesz

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Ezért lehet jobb, ha cukor helyett mézzel édesítesz

A méz és a cukor egyaránt közkedvelt édesítő, legyen szó süteményekről, húsokról, kávéról vagy egy csésze teáról. A mézet azonban gyakran egészségesebb választásnak tekintik, leginkább azért, mert több olyan egészségügyi előnnyel is rendelkezik, amelyek azonnal vonzóbbá teszik, de a kalóriatartalma például egyáltalán nem alacsonyabb, mint a cukoré. De kell-e egyáltalán választanunk a méz és a cukor között, és ha igen, hogyan tegyük?

A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!
«Előző
1/6
Következő»

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!