Ne dobd ki a túlérett banánt – így használd fel!

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Ne dobd ki a túlérett banánt – így használd fel!

A koronavírus-járvány miatt hirtelen mindenki óriási szakács lett, ami egyáltalán nem gond – sőt, végre a legmakacsabb étteremguruk is rájöttek, hogy lehet otthon is finomat csinálni! A kijárási korlátozások arra is megtanítottak mindenkit, hogy nem érdemes pazarolni, mindent fel kell használni, ami otthon van, mert ez olcsóbb és praktikusabb is. A banán jellemzően pont az a gyümölcs, ami könnyen megromlik, és bebarnul, ilyenkor már nincs az embernek kedve megenni – de nem jelenti azt sem, hogy ki kellene dobni!

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/6
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!