Nyálcsorgató grillezett étel ebédre
Roppant mutatós, és egyszerűen elkészíthető ez a grillezett étel. A padlizsán és a paradicsom igen jól kiegészíti egymást,…
2014.10.03.Roppant mutatós, és egyszerűen elkészíthető ez a grillezett étel. A padlizsán és a paradicsom igen jól kiegészíti egymást,…
írta S. Geri Valéria 2014.10.03.Néhány éve került be a konyhánkba először a méteres zöldbab. Nevét méretéről kapta, amely az egy métert is…
írta S. Geri Valéria 2014.09.29.A palacsintát szinte mindenki szereti. Többnyire édesen ismerjük. Érdemes sósan is kipróbálni! A spenótos palacsinta különösen finom! Hozzávalók:…
írta S. Geri Valéria 2014.09.24.A töltött paradicsomot fogyaszthatod előételként, vendégvárásnál hidegtálhoz vagy olyankor, ha vigyázni szeretnél a vonalaidra. Jó étvágyat kívánunk! Kuszkuszos…
írta Sütő Gyöngyi 2014.08.19.Sokan szeretjük ezt az élénkzöld, szabályos formájú, kemény és bársonyos tapintású zöldséget. Alacsony a kalória tartalma. Káliumban, kalciumban…
írta S. Geri Valéria 2014.08.18.Egy évszaktól független finom krémleves, hiszen mirelitből is bármikor elkészítheted. Hozzávalók: 50 dkg brokkoli 3 kisebb burgonya 2…
írta S. Geri Valéria 2014.08.14.A pagoda karfiol nagyon szép zöldség. Csak néhány éve jelent meg a hazai piacon. A karfiol és a…
írta S. Geri Valéria 2014.08.11.Igazán kellemes párosítás, és még a vonalaink miatt sem kell aggódni, miközben fogyasztjuk. Hozzávalók: 1 kg brokkoli só…
írta S. Geri Valéria 2014.07.14.A spárga könnyű és könnyen emészthető táplálék. Megörvendeztet bennünket magas vitamin- és ásványianyag-tartalmával. Fogyasszuk hát kedvünkre, ha pénztárcánk…
írta S. Geri Valéria 2014.07.03.Belépvén a legmelegebb évszakba, egyre több zöldséget és gyümölcsöt ehetünk. Éljünk a lehetőséggel, fogyasszunk bőven belőlük! Karfiolt mostanában…
írta S. Geri Valéria 2014.06.14.