Tofu saláta: fenséges falatok nem csak vegetáriánusoknak

Címlap / Életmód / Receptek / Tofu saláta: fenséges falatok nem csak vegetáriánusoknak

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

A tofu pácolása után zöldsalátával fogyasztható.

Hozzávalók:

  • 25 dkg natúr tofu

A páchoz:

  • 2 evőkanál ételízesítő
  • 2 evőkanál ecet
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 darab vöröshagyma (aprítva)
  • 1 gerezd fokhagyma (aprítva)
  • 1 teáskanál oregánó
  • szerecsendió
  • bors

A salátához:

  • 1/3 kígyóuborka
  • 3 darab paradicsom
  • 1 darab paprika
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 darab kisméretű vöröshagyma 
  • ecet
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés:

A marinádhoz a hozzávalókat keverd össze, és pürésítsd botmixerrel. 

A tofut vágd fel kis kockákra, és pácold be éjszakára. Másnap keverd össze ecettel és olajjal. 

Oldalak: 1 2

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/2
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!