Halas tészta aszalt paradicsommal és bazsalikommal
Az olasz konyha kedvelői percek alatt finom és egészséges ebédet vagy vacsorát üthetnek össze egyetlen doboz halkonzerv meg…
2014.03.28.Az olasz konyha kedvelői percek alatt finom és egészséges ebédet vagy vacsorát üthetnek össze egyetlen doboz halkonzerv meg…
írta S. Geri Valéria 2014.03.28.A bolognai szósz az egyik legsokoldalúbban felhasználható olaszos étel: teheted tortillába vagy palacsintába töltve, lasagnában, sajttal a tetején megsütve…
írta Sütő Gyöngyi 2014.02.20.Egy finom, ropogós pizzától mindenkinek összefut a nyál a szájában, de az az igazi, ha nem rendeled, hanem…
írta Zabolai Margit 2014.02.07.Igazi tengerparti hangulatunk támadhat a neptun pizzától, hiszen a kagyló-rák-tintahal trió és a krémes parmezán sajt a mediterrán ízvilágot hívja elő.…
írta Zabolai Margit 2014.02.07.Egy igazán laktató és ínycsiklandóan finom pizza. Sonkának bármilyen fajtát felhasználhatunk, az elegáns pármai sonkától és specktől egészen…
írta Zabolai Margit 2014.02.07.Annyira hangulatosak ezek a „havas” csillagok! A tészta alapját egy mandulás vajastészta alkotja, a díszítéshez fehér csokit és…
írta Zabolai Margit 2013.12.10.Omlós és krémes egyben ez a mennyei túrós sütemény. A mandarin könnyű citrusos ízt ad neki, ami tökéletesen…
írta Zabolai Margit 2013.12.05.A ravioli az olasz „pasta”-k királya, egy tipikusan házi tészta, amit különböző finom töltetékkel szoktak megtölteni. Sütőtökkel elkészítve finom semleges, de…
írta Zabolai Margit 2013.11.23.Hagyományos olasz recept, általában kagylókkal készül, de rákokkal és egyéb tenger gyümölcseivel is nagyon finom. Miközben a kagylók…
írta bien.hu 2013.11.09.Egy tészta vacsora gyorsan elkészíthető, változatos, és jól variálható, szinte nincs olyan, aki ne szeretné. Az esti főzőcskézésből…
írta Zabolai Margit 2013.08.21.