Toszkán húsgolyók paradicsommártásban, spagettivel

Címlap / Életmód / Receptek / Toszkán húsgolyók paradicsommártásban, spagettivel

VIDEO Nyári horoszkóp: Mit hoznak idén nyáron a csillagok?

Szeretnéd valamilyen új étellel meglepni a családot? Ez a húsgolyós paradicsomos tészta garantáltan tetszést arat kicsinél-nagynál egyaránt.

Hozzávalók:

500 g darált hús só bors toszkán fűszerkeverék 1 félliteres paradicsompüré oregánó bazsalikom 1 evőkanál étolaj 500 g spagetti reszelt parmezán sajt

Elkészítés:

A sózott, borsozott, toszkán fűszerkeverékkel ízesített darált húsból formáljunk kb. 20 húsgombócot. Süssük meg forró étolajon óvatosan forgatva őket.

A sűrített paradicsomot öntsük rá, fűszerezzük oregánóval és bazsalikommal. Egészítsük ki 2 és fél deciliternyi vízzel. Időnként kevergetve 15 percig főzzük, amíg elkészül a szósz.

Oldalak: 1 2

A cikk folytatódik, lapozz!

«Előző
1/2
Következő»
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!