Az igazi stíriai metélt receptje – képekkel!
Roppant munkaigényes, de ha van időd és türelmed, készítsd el a családnak. Hálásak lesznek érte, meglátod! A neve…
2014.10.17.Roppant munkaigényes, de ha van időd és türelmed, készítsd el a családnak. Hálásak lesznek érte, meglátod! A neve…
írta S. Geri Valéria 2014.10.17.A pasta az olaszok fő tápláléka, akár mindennap tudnak enni főtt tésztát, sokan jobban szeretik, mint a kenyeret.…
írta Sütő Gyöngyi 2014.10.09.Tíz éve apám munkát vállalt egy pékségben. Első nap, reggel, amikor hazaért, csak annyit mondott: ,,Eddig azt hittem, a…
írta J. Anna 2014.05.16.A csokoládé és a meggy igazán kedvező párosítás. S ha ez még egy kis tejszínhabbal is párosul, maga…
írta S. Geri Valéria 2014.04.17.Utánajártunk, mindig jobb választás-e a barna vagy a vitaminokkal dúsított kenyér a többinél, tényleg érdemes-e hűtőbe tenni, valamint…
írta Sándor Alexandra 2014.02.15.Manapság egyre többet hallhatunk a különféle ételallergiákról és intoleranciákról, köztük a lisztérzékenységről is. Talán tudod, mit takar ez a…
írta Szabó Erzsébet 2013.03.16.Önként vállalt diéta, vagy lisztérzékenység miatti kényszer – akármi is legyen a gluténmentes étrended apropója, a sütemények elkészítésénél…
írta Fischer Anna 2013.02.11.Miért van az, hogy aki teljes kiőrlésű gabonából készült ételt fogyaszt, könnyen csinos marad, míg a finomliszt-alapú falatok…
írta Sándor Alexandra 2012.10.25.Ez egy hagyományos lengyel leves (zurek) receptje alapján készült fogás. Elkészítése pofonegyszerű. Hozzávalók: – 100 g teljes kiőrlésű…
írta Szendrey Adrienn 2012.03.14.