Nyári befőzés – Tedd el későbbre a szezon ízeit!
A házi dzsemek, lekvárok, kompótok, befőttek és szörpök készítése nem csak nagyanyáink korában volt népszerű, az egészséges életmód térhódításának köszönhetően…
2016.06.30.A házi dzsemek, lekvárok, kompótok, befőttek és szörpök készítése nem csak nagyanyáink korában volt népszerű, az egészséges életmód térhódításának köszönhetően…
írta Szendrey Adrienn 2016.06.30.Karácsony másnapja van, mindjárt kopogtatnak a vendégek, a tegnapi sütiknek pedig már csak a hűlt helye várja őket……
írta Tóth Tímea 2015.12.25.Ha új ízekre vágysz, próbáld ki ezt a pikáns körtelekvárt! Hozzávalók: 1,3 kg körte (1 kg gyümölcshús), 6…
írta Zabolai Margit 2015.06.07.A sütéshez forró olajat használj, és hirtelen süsd ki benne a sajtot, nehogy megolvadjon és letapadjon. Piros dzsemet…
írta Sütő Gyöngyi 2015.05.13.A zserbó nagy családi kedvencünk. Akárcsak a palacsinta. A kettőt fantasztikusan ötvöztem ebben a desszertben. Az íze roppant…
írta S. Geri Valéria 2015.03.07.Világszerte február 14-én tartják a Valentine’s Day ünnepét. Hazánkban az angol nyelvű elnevezést közvetlenül vették át, így mint…
írta S. Geri Valéria 2015.02.09.Sokak kedvence a szalagos fánk. Ilyenkor, télvíz idején még azok is nekiveselkednek a fánksütésnek, akik nem mindennap „alkotnak”…
írta S. Geri Valéria 2015.01.20.Narancsból a nyári szezonban keveset eszünk, mert kiszorítja a hazai gyümölcsök kínálata. Télen viszont ez a kevés elérhető…
írta Sütő Gyöngyi 2015.01.12.Ki ne ismerné ezt a klasszikus magyar édességet? Talán te is a szádban érzed a régi korok zserbóját,…
írta S. Geri Valéria 2014.12.10.Könnyedén elkészítheted ezt a különleges desszertet az ősz vitamindús slágergyümölcséből eltett lekvárral! Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg vaj…
írta Sütő Gyöngyi 2014.11.13.