4 különleges lekvár nyár végi termésekből – Befőzési receptekkel
A nyár rengeteg ízletes zöldséggel és gyümölccsel kényeztet el bennünket, a legfinomabbak ezek közül pedig éppen augusztusban teremnek.…
2024.08.24.A nyár rengeteg ízletes zöldséggel és gyümölccsel kényeztet el bennünket, a legfinomabbak ezek közül pedig éppen augusztusban teremnek.…
írta Bodnár Alexa 2024.08.24.Még nem ért véget a levendulaszezon, bár sok helyen júniusban már javában lehet szüretelni ezeket a csodálatos és…
írta Szabó Erzsébet 2024.07.22.Biztos neked is vannak jól bevált módszereid a befőzésre, amik közül a legegyszerűbb a bolti 2:1, illetve 3:1…
írta Szabó Erzsébet 2024.07.19.Neked is hiányoznak a nyár ízei, de azok az igazi, varázslatos, gyümölcsös ízek? Szerencsére különféle tartósítási eljárással szinte…
írta Nyul Debóra 2023.12.17.Egy napfényes vasárnap délelőtt találkoztunk, a kedvenc kis kávézómban, egy megkésett, álmos reggelinél: a fügelekvár és én. Azonnal…
írta Zabolai Margit 2022.12.27.Itt a farsangi szezon, és ez egyet jelent azzal is, hogy sokan készítenek fánkot otthon. Ugyan nem csak…
írta Bodnár Alexa 2022.01.18.Most olyan termelőket gyűjtöttem nektek csokorba, akik szívvel-lélekkel termesztik a finomságokat, és készítenek belőlük különlegességeket.
írta Horváth Petra 2021.07.27.A gyönyörű sárga üvegcsékről egyre másra posztolnak a sztárok is, mi pedig megkívántuk. Nézzük a receptet!
írta Zabolai Margit 2021.02.10.Bár még csak most érkezett meg hozzánk is a nyár, már itt is van a befőzés ideje: az…
írta Szabó Erzsébet 2019.06.13.Clean eating ide vagy oda, az ember lelke, és főleg az ízlelőbimbói vágynak néha egy kis extrára a házi…
írta Tóth Tímea 2016.12.09.