4 különleges lekvár nyár végi termésekből – Befőzési receptekkel
A nyár rengeteg ízletes zöldséggel és gyümölccsel kényeztet el bennünket, a legfinomabbak ezek közül pedig éppen augusztusban teremnek.…
2023.08.23.A nyár rengeteg ízletes zöldséggel és gyümölccsel kényeztet el bennünket, a legfinomabbak ezek közül pedig éppen augusztusban teremnek.…
Még nem ért véget a levendulaszezon, bár sok helyen júniusban már javában lehet szüretelni ezeket a csodálatos és…
Biztos neked is vannak jól bevált módszereid a befőzésre, amik közül a legegyszerűbb a bolti 2:1, illetve 3:1…
Egy napfényes vasárnap délelőtt találkoztunk, a kedvenc kis kávézómban, egy megkésett, álmos reggelinél: a fügelekvár és én. Azonnal…
Itt a farsangi szezon, és ez egyet jelent azzal is, hogy sokan készítenek fánkot otthon. Ugyan nem csak…
Most olyan termelőket gyűjtöttem nektek csokorba, akik szívvel-lélekkel termesztik a finomságokat, és készítenek belőlük különlegességeket.
A gyönyörű sárga üvegcsékről egyre másra posztolnak a sztárok is, mi pedig megkívántuk. Nézzük a receptet!
Bár még csak most érkezett meg hozzánk is a nyár, már itt is van a befőzés ideje: az…
Clean eating ide vagy oda, az ember lelke, és főleg az ízlelőbimbói vágynak néha egy kis extrára a házi…
A házi dzsemek, lekvárok, kompótok, befőttek és szörpök készítése nem csak nagyanyáink korában volt népszerű, az egészséges életmód térhódításának köszönhetően…