Divat / Stílus

Celebek, akiket érdemes követned a közösségi médiában

Celebek, akiket érdemes követned a közösségi médiában

Jennifer Aniston októberben felrobbantotta az internetet azzal, hogy végre csatlakozott az instagramhoz. A színésznő sokak kedvence, így nem csoda, hogy üdvrivalgással fogadták nemcsak a rajongók, de a kollégák is, azóta pedig viccesnél viccesebb posztokkal ajándékoz meg minket. Ha te is keresed a lehetőséget, hogy egy kicsit belepillanthass kedvenceid életébe ezen a felületen keresztül, hoztunk neked néhány tippet, hogy kik azok, akik biztosan vicces, tartalmas és szórakoztató fotókat töltenek fel az oldalukra.

Ryan Reynolds és Blake Lively

Külön-külön is imádnivalóak, de együtt tényleg tökéletes illik rájuk a „couple goals” kifejezés.

Instaposztjaikban gyakran viccelődnek nemcsak a követőikkel, vagy más hírességekkel, hanem egymással is, így ha szeretnéd látni, hogy milyen egy valódi, nem cukormázas, sokkal inkább humoros kapcsolat híres emberek között, akkor az ő oldalaikat mindenképp érdemes követned, ugyanis rendkívül szórakoztatóak.

A pár egyébként a Zöld lámpás forgatásán ismerkedett meg egymással 2011-ben, először barátok lettek, majd szépen lassan kialakult szerelemmé alakult a kapcsolatuk.

Nemrég született meg harmadik kislányuk, így a humorérzékükre biztosan szükségük lesz még az elkövetkezendő néhány évben, ahogy minden kisgyerekes szülőnek.

A Beckham-család

Ha maradnál a családi vonalon, a volt focista és a volt Spice girl családja a legjobb választás.

Négy gyerekükkel sosem unatkoznak, sőt, a nagyobbaknak már saját oldaluk is van és bőszen osztogatják meg életük legjobb pillanatait a nagyvilággal.

Victoria ráadásul maga mögött hagyva a 90-es évekbeli popkarriert abszolút remek példa arra, hogy bármikor érdemes újrakezdeni – mára rendkívül sikeres divattervező, akinek kollekcióiról rendre elismeréssel nyilatkozik a szakma.

Beckhamék legidősebb fia Brooklyn pedig fotósként próbálgatja szárnyait, így az ő oldalán is sok saját fotót láthatunk.

Cole Sprouse

Bár Cole színészként ismert, hosszú ideje foglalkozik fotózással is, instagram oldalát pedig nem saját magáról készült képekkel, hanem inkább az által fotózottakkal tölti meg.

Gyönyörű portrék, művészi képek várnak minket ezen az oldalon és persze néhány fricska ikertestvérének Dylannak is, aki Palvin Barbi kedvese.

A színésznek egyébként van egy másik, alternatív instagram oldala is, ahol azokat fotózza le, akik éppen próbálnak róla lesifotót készíteni.

Hosszas fejtegetésekben elemzi a képeket, érdemes rákeresni és szembesülni a híresség árnyoldalaival.

Emma Watson

A kis Hermione felnőtt, nemcsak színészként, hanem emberként is, így ha érdekel valaki, aki fiatal léte ellenére felismerte, hogy ismertségét a jó ügy érdekében is felhasználhatja, akkor Emma az egyik kedvenced lesz.

A színésznő nemcsak a nők egyenjogúságáért és a nők elleni erőszak ellen szólal fel rendszeresen, de az olvasást is előszeretettel népszerűsíti.

Rendszeresen ajánlja a kedvenceit, sőt, arra is volt már példa, hogy titkos akció keretében könyveket rejtett el a londoni metróban, parkokban, így sarkallva olvasásra követőit.

Celeste Barber

Az ausztrál anyuka nem éppen a hagyományos értelemben vett híresség, ő ugyanis humorista, aki rendkívül viccesen parodizálja ki a közösségi média és a celebek kapcsolatát, olyannyira, hogy rengeteg követője van azok közül is, akik elé görbe tükröt tart.

Ha akarsz egy jót nevetni, akkor pörgesd végig az oldalait, mindig tartogat valamilyen vicces videót vagy fotót, amit „hasonló” stílusban készített el, mint a modellek, színésznők és énekesnők.

Fergetegesen vicces és remek emlékeztető arra, hogy nem kell semmi igazán komolyan venni, ami az interneten jön szembe velünk.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást