A 10 leggyakoribb kívánság, amivel 2021-et várjuk

A 10 leggyakoribb kívánság, amivel 2021-et várjuk

Címlap / Életmód / Lélek / A 10 leggyakoribb kívánság, amivel 2021-et várjuk / 2. oldal

Amikor közeleg az évvége, automatikusan számot vetek az elmúlt hónapokkal. Nem tudom, te hogy vagy vele, én sokszor megállapítom: tavaly nagyon naiv voltam a tervezés során. Ez különösen igaz az elmúlt évünkre…

Mit akartunk megváltoztatni tavaly?

Egy Harris felmérés szerint, aminek az eredményei a Parade Magazinban jelentek meg, kiderült, hogy az amerikaiak leggyakoribb újévi fogadalmai is nagyon széles skálán mozognak – ám hasonlóan a világ számos más pontjához, csupán néhány téma köré csoportosulnak. Persze, az újévi fogadalom meghatározása csak egy dolog, a megvalósítás és a követés már egészen más tészta. De milyen fogadalmak voltak tavaly toplistásak, amikor még semmit sem sejtettünk arról, hogy a pandémia mindent gyökeresek felforgat majd?

Első: a fogyás

Nem túl meglepő és abszolút toplistás fogadalom a súlyfelesleg leadása. 

Második: nagyobb anyagi biztonság

Ez alighanem mindenkinek jól jött volna 2020-ban, de kiteljesíteni csak kevesen tudtak sőt, sokaknál éppen az ellenkezője következett be, és felélték tartalékaikat.

Harmadik: több edzés

A fogyással szoros kapcsolatban álló sportolás szintén ott van a toplistás fogadalmak dobogósai között. Ez év elején még működött is, aztán az első karantén idején sokan veszítettek a lelkesedésükből… és most még volt is mire fogni!

Lifemoment/istockphoto.com

Negyedik: új munkahely

Sokan nem érzik jól magukat a munkahelyükön, és ezt részben orvosolta is a pandémia – soha ennyien nem dolgoztak home officeban. Más kérdés, hogy legalább ennyien vannak, akik nem úgy tervezték a munkahelycserét, hogy az eredeti egész egyszerűen megszűnik létezni…

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»