Haj / Stílus

2020 legszebb őszi hajszínei

2020 legszebb őszi hajszínei

Őszi erdő színkavalkád

A természet, mint inspiráció: ha egy igazi, hamisítatlan őszi hajszínre vágysz és bevállalós vagy, ezt a vibráló színkavalkádot neked találták ki. Nincs szebb egy őszi erdő színvilágánál és pont ez jelenik meg a tincseken: Mélyvörös, aranysárga, őzbarna, egy kis sötétlila sőt, még egy kis kék is látható itt-ott. 

 

Stílusos lenövés

A koronavírus járvány következtében nem jutottunk el fodrászhoz annyiszor, amennyiszer szerettünk volna, ezért sokunk kénytelen volt lenöveszteni a haját. Ha eljutsz festetni a második hullám előtt, kérd meg a szakembert, hogy hagyja meg az alapszínedet a töveknél, és kreáljon egy átmenetes hajszínt számodra. 

 

Vörös-szőke átmenet

Amióta a pasztell finom árnyalatai betörtek a mainstream hajszínek közé, a vörösek tüzessége alábbhagyott és egyre kifinomultabb hajszíneket hoznak létre a sztárfodrászok. Több szép változata is van az átmenetes vörösnek, mindezek közül a legkülönlegesebb a szőkébe való átolvadás.

 

Gombaszőke

Míg nyáron minden szőkeség világosabb, napszítta színre vágyik, úgy ősszel elkezdik finoman sötétíteni, hogy a hűvösebb évszak gazdag, meleg tónusait tükrözzék tincseik. Ez most különösen hasznos, hiszen a ritkított fodrászati időpontok miatt a gombaszőke árnyalattal nem okoz gondot a lenövés. Ez a kicsit hamvas, mégis meleg hajszín minden bőrszínhez remekül áll.    

 

Napcsókolta barna

A nyári nap kiszívta hajunkat, a hűvösebb idő pedig sötétebb árnyalatokat eredményez, ezért ősszel megszokott ez természetes, mégis stílusos „napcsókolta” barna hajkorona. Praktikus frizura, mert nem kell vele gyakran szaladni a fodrászhoz, mégis izgalmas, könnyed hangulatú.

 

Még több őszi hajszín-inspirációt találsz a következő oldalon. Lapozz ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást