Stílus / Haj

2020 legszebb őszi hajszínei

2020 legszebb őszi hajszínei

Őszi erdő színkavalkád

A természet, mint inspiráció: ha egy igazi, hamisítatlan őszi hajszínre vágysz és bevállalós vagy, ezt a vibráló színkavalkádot neked találták ki. Nincs szebb egy őszi erdő színvilágánál és pont ez jelenik meg a tincseken: Mélyvörös, aranysárga, őzbarna, egy kis sötétlila sőt, még egy kis kék is látható itt-ott. 

 

Stílusos lenövés

A koronavírus járvány következtében nem jutottunk el fodrászhoz annyiszor, amennyiszer szerettünk volna, ezért sokunk kénytelen volt lenöveszteni a haját. Ha eljutsz festetni a második hullám előtt, kérd meg a szakembert, hogy hagyja meg az alapszínedet a töveknél, és kreáljon egy átmenetes hajszínt számodra. 

 

Vörös-szőke átmenet

Amióta a pasztell finom árnyalatai betörtek a mainstream hajszínek közé, a vörösek tüzessége alábbhagyott és egyre kifinomultabb hajszíneket hoznak létre a sztárfodrászok. Több szép változata is van az átmenetes vörösnek, mindezek közül a legkülönlegesebb a szőkébe való átolvadás.

 

Gombaszőke

Míg nyáron minden szőkeség világosabb, napszítta színre vágyik, úgy ősszel elkezdik finoman sötétíteni, hogy a hűvösebb évszak gazdag, meleg tónusait tükrözzék tincseik. Ez most különösen hasznos, hiszen a ritkított fodrászati időpontok miatt a gombaszőke árnyalattal nem okoz gondot a lenövés. Ez a kicsit hamvas, mégis meleg hajszín minden bőrszínhez remekül áll.    

 

Napcsókolta barna

A nyári nap kiszívta hajunkat, a hűvösebb idő pedig sötétebb árnyalatokat eredményez, ezért ősszel megszokott ez természetes, mégis stílusos „napcsókolta” barna hajkorona. Praktikus frizura, mert nem kell vele gyakran szaladni a fodrászhoz, mégis izgalmas, könnyed hangulatú.

 

Még több őszi hajszín-inspirációt találsz a következő oldalon. Lapozz ide kattintva >>

Gyömbérsör

Ez egy olyan szín, ami melegséget és mélységet ad a frizurának. Sokoldalú árnyalat, ami a világos réz és a vörös több árnyalatát vonultatja fel. Azt a tónust válaszd, amelyik a legjobban áll a bőröd színéhez. Tudnod kell, hogy a vörös az a pigment, amelyik a leghamarabb kopik ki a hajból, ugyanakkor ez az is, amit a legnehezebb eltávolítani, ezért ez a gyönyörű hajszín kíván egy kis elkötelezettséget. 

 

Arcot keretező, világos tincsek

Ez a festési technika azért is kedvencünk, mert gyakorlatilag minden hajszínnél remekül alkalmazható, hiszen mindössze annyit kell tenned, hogy elől a hajszínednél pár árnyalattal világosabbra festesz pár tincset. Az arcot keretező tündöklő tincsek izgalmas dimenziót hoznak a frizurába, csak arra ügyelj, hogy a megfelelő árnyalatot válaszd.

 

Mélykék

A nyár világos, neonkék árnyalatai után az őszt egy mélyebb, vibrálóbb kékkel köszönthetjük. mely akár a fekete haj szép „melírja” is lehet.

 

Vajszőke sötét hajtővel

Ha melegebb szőkére vágysz, vagy nem állnak jól a hamvas árnyalatok, ez a könnyen fenntartható szín a neked való. A vajszőke hajjal nem mutat igénytelennek egy kis sötét lenövés, ami így természetes, laza hangulatot kelt.

 

Lenövesztett ősz haj

Beköszöntött az ősz, így újra divat az ősz! Ha Jennifer Anistonnak jól áll, bárki más bevállalhatja a fokozatosan lenövesztett ősz hajkoronát. Válassz olyan világos hajszínt, ami engedi, hogy az ősz hajtő ne mutasson idegenül vele és vállald fel az ezüst tónust.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást