5+1 szép nyárvégi hajszín

5+1 szép nyárvégi hajszín

Címlap / Stílus / 5+1 szép nyárvégi hajszín

Opál hajszín

Mint egy igéző hologram, ez a hajszín mindenki számára úgy alakítható, ahogy szeretné. Ha unod, vagy túl hivalkodónak tartod a szivárvány minden színében pompázó hajkoronát, de mégis valami különleges és egyedi hajszínre vágysz, az opál hajszín tökéletes választás.

Az alapja az egészen világos, szinte fehér szőke, melyet itt-ott elhelyezve halvány pasztellszínek töltenek meg élettel és mélységgel. Világoskék, lila, rózsaszín vagy ezüst, a lehetőségek határtalanok és a színpaletta teljességgel a személyiségedre szabható.

 

Rezes bronz

A meleg árnyalatok kedvelőinek nagy kedvence lesz ez a szín. Egy mély, meleg bronzbarna hajzuhatag már magában is nagyon szép és finoman megidézi a közelgő őszt, azonban a finoman belehúzott világos melír még a nyár napsugarait juttatja eszünkbe. A rézvörös árnyalat az egész hajon lehet, hogy kissé hivalkodónak mutatna – ráadásul csak keveseknek van hozzá megfelelő arcszíne – de csak vékony tincsekben megjelenítve vidám dimenziót kölcsönöz a frizurának. 

 

Lenövesztett jeges szőke

Nyáron hajlamosabbak vagyunk a világosabb hajszínek felé vonzódni, mintha csak arra vágynánk, hogy a Nap fényes sugarait is a hajunkon viseljük. A jégszőke árnyalat a legvilágosabb szőke, mely az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvend. Fenntartása ugyan nem könnyű – mert folyamatosan hamvasítani kell annak érdekében, hogy sárguljon be – azonban a hatás feltűnő és lehengerlő.

Talán még sosem volt olyan nő, aki a jégszőke árnyalatot megbánta volna. Amennyiben a nyár végével már nem szeretnél ennyit vesződni a hajaddal, de nem akarod elengedni sem a jeges szőkét, akkor szerencséd van. Szépen hagyd lenőni, mert így is divatos. Arra vigyázz, hogy a sötét tövek és a leszivatott haj között ne legyen túl éles a határvonal, törekedj a természetes megjelenésre. 

 

Hamvas karamell

A megfelelő tónusú barna hajszín szinte mindenkinek jól áll, hiszen a legtöbb arcszínhez illik és az összes korosztály szépségét kihangsúlyozza. A vörös pigmentek ennél az árnyalatnál kicsit háttérbe szorulnak, de mégsem ezüstösen hamvas, hanem kellemes karamellszínű az összhatás.

A mélységet itt is a világosabb tincsek melírja adja meg a hajnak, mely így végtelenül könnyed és természetes hatást kell. Ez a szín nem hivalkodó, mégis izgalmas és az is nagy előnye, hogy bármilyen hosszúságú frizurával remekül mutat. 

 

Zöld és szürke

A „nagyi haj” évek óta nagy divat és nagy valószínűséggel már szinte már minden szőke kipróbálta a trendi ezüstös árnyalatot. Megosztó hajszín, az emberek többsége vagy imádja vagy utálja, de az biztos, hogy senki nem közömbös iránta.

Ha van türelmed fenntartani az ezüst tónust, de mégis feldobnád valamivel akkor neked ajánljuk a smaragd ihlette frizurát: idén nyár végén azzal dobhatod fel még jobban az ezüst hajat, ha megbolondítod egy kis zölddel.

 

Éjfekete

Az éjfekete haj főleg télen divat, de idén nyárvégi árnyalatként is divat lesz. Ez a nyár sok szempontból különleges volt, hiszen senkinek sem úgy alakult, ahogy tervezte, ezért a megszokott trendek helyett rendhagyó színek is szerepelnek a listán. Idén tehát nem kell addig várnunk, hogy leessen az első hó, nyugodtan belevághatunk ebbe a merész, sötétnél is sötétebb árnyalatú hajszínbe.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást