A szőlőfélék, de kiváltképpen a sötétebb fajták, hatékonyan védenek bennünket az érelmeszesedés, infarktus és a rosszindulatú daganatos megbetegedésektől. A vörös szőlő remek immunerősítő, emésztésjavító, sejtmegújító és keringést serkentő hatású. Kúra formájában pedig csodákat tesz a szervezettel.
1/5 Gyógyító szőlőszem
A kékszőlőben szinte minden megvan, ami a szervezetünknek fontos. A héja, a magja, a húsa, mind-mind kincset ér.
Rengeteg bioaktív anyagot tartalmaz, de antioxidánsban, ásványi anyagokban, például káliumban és szelénben is igen gazdag. Ennek köszönhetően rendszeres fogyasztása csökkenti az infarktus kockázatát, és jótékony hatással van a vérkeringésre.
Húsa remek B–vitamin és magnéziumforrás, ami segít a stressz leküzdésében. Magas vas- és folsavtartalma miatt kiváló természetes orvosság vérszegénységre is.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!