Egészség / Életmód

5 női világsztár, aki nem titkolja, hogy gyomorgyűrű segítségével fogyott le

5 női világsztár, aki nem titkolja, hogy gyomorgyűrű segítségével fogyott le

Gabourey Sidibe – Mínusz 68 kg

Az Oscar-díjra jelölt színésznő ugyan gömbölydeden lopta be magát a szívünkbe a Boldogság ára című filmben nyújtott remek alakításával, de állítása szerint egész életében keményen küzdött a kilókkal. Mikor az orvosok kettes típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak nála, eldöntötte, hogy bevállalja a műtétet egészsége érdekében.

„Ez csak az arcom, kérlek ne bámulj” című önéletrajzi könyvében írt arról, mennyire rosszul esett neki, mikor azzal vádolták, hogy a műtéttel a „könnyű utat választotta”. Állítása szerint élete sokkal boldogabb a műtét óta, mert egész életében háborúban állt testével, amit végre megtanult szeretni.

 

Sharon Osbourne – Mínusz 45 kg

A rocklegenda, Ozzy Osbourne neje saját jogán is híressé vált műsorvezetőként és a szókimondó Sharon sosem titkolta, hogy hadilábon áll a kilóival. A nyolcvanak években készült fotóin még telt alakkal szerepel, de 1999-ben rávette magát a beavatkozásra.

Utána remekül nézett ki, hiszen gyorsan ledobott csaknem ötven felesleges kilót, de ennek ellenére nem volt elégedett – mert sokat hányt a műtét után – így pár évvel később eltávolíttatta a gyomorgyűrűt. Azt mondja, így sokkal egészségesebbnek érzi magát, amit elsősorban annak köszönhet, hogy képes kordában tartani étvágyát és már nem enged a falási rohamoknak.

 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást