„Mennyit kell futnom, hogy fánkot ehessek?” – Egy kezdő futó gondolatai

„Mennyit kell futnom, hogy fánkot ehessek?” – Egy kezdő futó gondolatai

Címlap / Életmód / Egészség / „Mennyit kell futnom, hogy fánkot ehessek?” – Egy kezdő futó gondolatai

Minden csak elszántság kérdése

Nem lehet ez annyira nehéz. A legfontosabb, hogy ne essek pánikba. Helyes légzéstechnika mellett nem lesz sem szúrás, sem fulladás, csak kiegyensúlyozott, kellemes futás. Orron be, szájon ki. De mi van, ha ennyi oxigén nem elég?

Nyugalom, nyugalom, csak önfegyelem kérdése az egész, és a csipszet is mindig be tudtam osztani a reklámig, szóval ez is menni fog.

Hupsz! Ez meg mi volt? Tényleg felbüfögtem a reggelimet egy pillanatra?

Kalóriaszámolás

Vajon hány kört kellene lefutni ahhoz, hogy ez után megegyek egy mázas fánkot? És ha megeszem, akkor azzal teljesen semmissé teszem a futást?

Lehet, jobb lett volna otthon maradni, és enni egy almát. Tényleg, egy alma hány kalória lehet? Ha olyat választanék, aminek nincs szórás a tetején, akkor az utolsó fél kört elhagyhatnám, talán.

Motiváció

Hűha, azt a lányt nézd meg! Neki aztán tökéletes alakja van! És milyen nyugodtan rója a köröket – szinte nem is izzad. Ez igen! Ő lesz a követendő példa! Ha most kitartasz, te is ilyen leszel.

Meg akartam nézni a vádliját is, de egyre távolodik. A mindenit, hogy fut ez ilyen gyorsan?

Ebből még baleset is lehet, jobb ebben a kényelmes tempóban maradni, nehogy meghúzzam magamat, és aztán hetekig ne tudjak lejönni. Fő az óvatosság!

A valóság

Na, bezzeg ez, aki itt döcög mellettem. Tiszta nevetséges, hogy milyen vörös a feje, meg úgy liheg, mint egy egész intenzív osztály. Szinte nem is emeli már a lábát, csak vonszolja magát. Uram teremtőm! Lehet, hogy én is így nézek ki? Vajon hogy áll most a hajam?

No csak, hogy került mögém a kisportolt lány? Lehet, hogy ennyi idő alatt máris rám vert egy kört?!

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»