Vicces és felesleges eszközök a konyhából

Vicces és felesleges eszközök a konyhából

Címlap / Otthon / Vicces és felesleges eszközök a konyhából

Banánszeletelő

Imádod a banánt, de unod már, hogy minden reggel késsel kell felvagdosnod és beleszórnod a müzlidbe? Micsoda szerencse, hogy valaki volt elég leleményes és feltalálta a banánszeletelőt! Egy mozdulattal egyforma karikákra tudod szeletelni vele a gyümölcsöt – utána pedig kétszer ennyi ideig mosogathatod és pont ugyanannyi időt szántál az egész procedúrára, mintha elővettél volna egy kisebb kést.

 

Kenyérsütő

Egy időben nagy divat volt a kenyérsütő gép, amibe csak bele kell öntened a hozzávalókat és hagyni, hogy magától elkészítse a kenyeret. Az ötlet remek és van, akinek beválik, de bevallom én még nem találkoztam olyan élő emberrel, akinek a sütője ne tudta volna ugyanúgy kisütni a kenyeret. Ha szeretnél házi, saját sütésű kenyeret enni, akkor keress egy jó kenyér receptet, használd a kezedet, akár a saját kovászodat és a sütődet, ahelyett, hogy egy ilyen monstrumot próbálnál beépíteni a háztartásodba. Egyszerűbb, jobb és még helyet sem foglal. 

 

Quesadilla készítő

Élsz-halsz a mexikói kajáért? Meg tudom érteni, hiszen valóban isteni fogásaik vannak. Hidd el, nem azért olyan finom a sajtos, avokádós quesadilla, amit egy étteremből rendelsz, mert speciális készítőben csinálják. Arról nem is beszélve, hogy Mexikóban garantáltan jót nevetnének egy ilyen gép láttán. Ha szeretnéd elsajátítani a konyha fortélyait, keress néhány videót, olvass utána. Ne gyarapítsd a konyhai kacatok számát ezzel a kütyüvel, amire biztosan már az első alkalommal menthetetlenül ráég a sajt.

 

Fondü készlet

Csodás a gondolat, hogy körbeülitek az asztalt és mindenféle finomságokat mártogattok sajtba, esetleg csokiba és közben nagyokat beszélgettek. A program és az étel valóban isteni ötlet, de hidd el, nagyon ritkán fog legközelebb újra előkerülni a készlet. Ha mégis igényed lesz rá, bármilyen kisebb edényben elkészítheted a folyékony csodákat. Felesleges megvenni, hogy aztán a konyhában porosodjon. 

 

Kíváncsi vagy még 4 furcsa konyhai eszközre? Lapozz a következő oldalra>>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást