Tökéletes piskóta rétegek
A tökéletes réteges torta elkészítése nem egyszerű feladat, hiszen egyenletesre vágni az egyes rétegeket olykor egy megfelelően éles késsel is nehézkes, nem hogy anélkül. Most azonban megtudhatod, hogyan lehet tökéletes rétegeket vágni kés nélkül is! Első lépésként szúrj négy fogpiszkálót egyenlő távolságban a torta oldalába – ha nincs fogpiszkáló, akkor a gyufa is megteszi, csak előtte vágd le a fejüket.
Ezt követően fehér cérnával vagy fogselyemmel kerítsd körbe a tortát a fogpiszkálók mentén, majd a cérna két végét keresztben kezdd el széthúzni addig, amíg ketté nem vágtad a piskótát – és már készen is vannak a tökéletes rétegek!
Ezt követően fehér cérnával vagy fogselyemmel kerítsd körbe a tortát a fogpiszkálók mentén, majd a cérna két végét keresztben kezdd el széthúzni addig, amíg ketté nem vágtad a piskótát – és már készen is vannak a tökéletes rétegek!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!