Teszt: Ezt a sportot válaszd a korlátozások idejére

Teszt: Ezt a sportot válaszd a korlátozások idejére

Címlap / Életmód / Egészség / Teszt: Ezt a sportot válaszd a korlátozások idejére

Ebből a tesztből megtudhatod, melyik az a sport, ami a leginkább illik hozzád és a legmotiválabbá válhatsz tőle ebben az időszakban!

0%

Mi az elsődleges célod az alábbiak közül?

Milyen edzésforma illik hozzád? PavelIvanov/istockphoto

Hol szeretnél sportolni?

Milyen edzésforma illik hozzád? dusanpetkovic/istockphoto

Milyen a mentalitásod az edzéseken?

Milyen edzésforma illik hozzád? insta_photos/istockphoto

Mennyit tudsz költeni felszerelésre?

Milyen edzésforma illik hozzád? Yagi-Studio/istockphoto

Milyen zenével azonosítanád az edzéseidet?

Milyen edzésforma illik hozzád? jacoblund/istockphoto

Milyen most az állóképességed?

Milyen edzésforma illik hozzád? FreshSplash/istockphoto

Milyen sportot válassz a korlátozások idejére?
A: Ugrókötelezés

Milyen edzésforma illik hozzád?

Jól illik hozzád az ugrókötelezés: az anyagköltség minimális, csak egy jó cipőre és egy ugrókötélre lesz szükséged. A sportot űzheted a négy fal között és a szabadban egyaránt, ráadásul remekül növelheted az állóképességedet, miközben levezeted a felesleges energiáidat. Az ugrálás egyszerre fogyaszt és formásít, az edzéseket pedig könnyű változatossá tenned, köszönhetően a különféle gyakorlatoknak.
B: Kocogás

Milyen edzésforma illik hozzád?

A legjobb választás számodra a kocogás, amit ugyan űzhetsz futópadon is, téged valószínűleg inkább a szabadtéri sport fog igazán feltölteni. Szívesen vagy a friss levegőn, szereted, ha lelkileg, szellemileg is kikapcsol a mozgás, miközben igyekszel még tovább és tovább növelni az állóképességedet. A kocogás aktuálisan sokaknak a mentsvára, és ha eddig bizonytalan voltál, most ideje végre belevágnod!
C: Aerobic

Milyen edzésforma illik hozzád?

Szeretsz mozogni, szívesen formásodnál és fogynál is egy kicsit, de nem akarod túlzásba vinni a sportot. Számodra jó választás az online aerobic, amikor egy edző mutatja és pontosan el is magyarázza, mire kell ügyelned a gyakorlatok végzése közben. A háttérben szól a zene, számolnak helyetted – neked pont ennyi kell ahhoz, hogy feltöltsön a sport és közelebb kerülj a céljaidhoz.
D: Zumba

Milyen edzésforma illik hozzád?

Egyelőre nem túl jó az állóképességed, de nem is igazán vágysz arra, hogy maratonistákkal versenyezz. Szereted a kényelmes, átmozgató, ugyanakkor nem túlságosan fárasztó, ellenben vidám sportokat. Az igaz, hogy a zumba is kellően pörgős és izzasztó tud lenni, a zenei ritmusoknak köszönhetően gyorsan repül az idő, és élvezhetővé válik számodra a mozgás.
E: Súlyzós edzések

Milyen edzésforma illik hozzád?

A kőkemény edzéseket szereted és igyekszed növelni az izomtömegedet, ami most nem túl könnyű feladat. Nagyon jól illenek az elképzeléseidhez a saját testsúlyos edzések, amiket egyelőre folytathatsz a szabadtéri termekben. Érdemes beszerezned néhány tárcsát, súlyzót otthonra, esetleg gumiszalagot, hogy legalább szinten tartsd az erőnlétedet, amíg kinyitnak a termek.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást