Kedveled, vagy szerelmes vagy? Ez a teszt segít eldönteni 

Kedveled, vagy szerelmes vagy? Ez a teszt segít eldönteni 

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Kedveled, vagy szerelmes vagy? Ez a teszt segít eldönteni 

Időnként az érzések zavarba ejtőek, nem könnyű őket azonosítani, vagy éppen elfogadni. Te sem vagy biztos abban, mit érzel? Töltsd ki ezt a tesztet!

0%

Amikor először megláttad Őt, akkor:

Hogy érzed, sikerült felkeltened az érdeklődését?

Milyen gyakran tartjátok a kapcsolatot?

Előfordult már veled, hogy egy szimpla ismeretség idővel átcsapott szerelembe?

Mit éreznél, ha elhívna randizni?

Elképzelted már, milyen lehet vele az ágyban?

Milyen érzés, amikor közel hajol hozzád, esetleg megérint?

Hogyan reagálnál, ha megpróbálna csipkelődően viccelni veled?

Mit tennél, ha meglátna dühösen?

Féltékeny vagy más nőkre, akik flörtölnek vele?

Kedveled, vagy szerelmes vagy? Ez a teszt segít eldönteni
Nem vagy szerelmes

Nem mozgatott meg különösebben ez a jelölt, inkább csak felkeltette valamiért az érdeklődésedet. Ez nem jelenti azt, hogy bármi lesz köztetek, viszont valami mégis megfogott benne – azt kell kiderítened, mi. Előfordulhat, hogy csupán emlékeztet valakire egy-egy tulajdonsága, vagy te tetszel neki és az apró jeleket érzékeled, amelyeket küld feléd. A kérdés az, mennyire tud imponálni számodra ezzel?
Egyelőre csak tetszik

Még nem vagy szerelmes, de már közel állsz hozzá: egyértelműen felkeltette az érdeklődésedet ez a jelölt. Meglehetősen bizonytalan vagy, ami nem is csoda, még nagyon kiforratlannak tűnik minden és egyelőre nem tudod, van-e közös jövőtök, érdemes-e belevágni ebbe az egészbe.
Valószínűleg az ismerkedés fázisában vagytok és talán féltek megtenni az első lépéseket, de nem is kell kapkodni – ez az a része az esetleges közös jövőnek, amit hagyni kell kibontakozni.
Beleestél

Úgy tűnik, te már túl vagy a „szimpla” tetszésen és kezdesz egyre intenzívebb érzéseket táplálni a jelölted iránt. Szeretnéd jobban megismerni, hiszen egyáltalán nem riaszt a közelsége, és képzeletben is többször eljátszol a gondolattal, milyen lenne vele a közös jövő, vagy akár egy romantikus randevú. Remélhetőleg viszonzásra lelnek az érzelmeid és ő is annyira nyit feléd, amennyire te felé. Bízzunk benne, hogy lesz alkalmatok még közelebbről megismerni egymást, hiszen ebből bármi kisülhet!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!