Divat / Stílus

5 szilveszteri ruhadarab, amit máskor is fogsz tudni hordani

5 szilveszteri ruhadarab, amit máskor is fogsz tudni hordani

Ha magamból indulok ki, bizonyára mindenkinek akad jó pár olyan ruhája a szekrényben, amit csak egyetlen alkalommal viselt. Szeretjük megadni a módját a különleges eseményeknek, összejöveteleknek, így kézenfekvő, hogy ilyenkor új ruhát vásárolunk, de egyben nagy pazarlás is, ha csak egy alkalommal vesszük fel a gondosan kiválasztott darabot. Ha te is szeretnél tudatosabb lenni és kevesebb pénzt kidobni az ablakon, akkor ideje átgondoltabban megválasztanod a ruháidat. Lássuk azokat a szilveszteri alapdarabokat, amiket majd máskor is felvehetsz!

Pliszírozott szoknya

A pliszírozott szoknya alapdarabbá lépett elő az elmúlt évben, és a hideg hónapok beköszöntével sem kell búcsút vennünk tőle. Egymást követik az inspirálóbbnál inspirálóbb szoknyás összeállítások, amikre a divat szerint bátran támaszkodhatunk egy átlagos hétköznapon éppúgy, mint az év bulijában.

Éppen ez az oka annak, hogy a pliszírozott szoknya olyan darab lett, ami nem csak egy estére szól – ellenkezőleg! Mivel nem csupán a nőiesen csinos, hanem a trendek szerint még a sportos szettekben is bátran felveheted, egész nyugodtan beszerezheted az év végi leárazásokon.

 

 

 

Alkalmi blézer

Egy jó blézerrel sosem lehet melléfogni, és olyan alapdarabról beszélünk, amit gyakorlatilag bármilyen összeállításodhoz felvehetsz a későbbiek során. Akár sportos, akár nőies szettről legyen szó, a blézerek mindig jó választásnak bizonyulnak, ezért ha szeretnél beújítani, ezen a téren egyértelműen érdemes gondolkoznod.

Ráadásul ezeket a csodaszép darabokat könnyen alkalmivá, egyedivé varázsolhatod egy-egy kitűző, ráhajtás segítségével.

 

 

 

Egy szép ruha

Ugyan akadnak olyan ruhák, amiket nem igazán tudsz a különlegesebb alkalmakon túl viselni, nem kell, hogy mindenáron ilyen darabot szerezz be szilveszterre. Ha megelégszel egy egyszerűbb változattal, amit izgalmassá teszel a kiegészítők segítségével, akkor sokoldalú alapdarabra tehetsz szert. Egészen másként mutat egy egyszerű ruha tűsarkú, csillogó táska, deréköv, vagy éppen masni mellett, mint egy lapos bakancs és bélelt kabát társaságában.

A választásnál érdemes az eleganciára és a kifinomultságra helyezned a hangsúlyt, mert az ilyen ruhákat mindig sokkal egyszerűbb testre- és alkalomra szabni, mint azokat, amik túlságosan is harsányak, vagy extrémebb fazonúak.

 

 

Derékszabású nadrág

A derékszabás az idei trendekben mindent vitt, így aztán az év utolsó buliján sem kell lemondanunk róla – és jó hír, hogy jövőre még garantáltan viselheted azokat a darabokat, amik ezzel a fazonnal bírnak. Természetesen a derékszabású szoknyákról se kell lemondanod, de talán kicsit univerzálisabban viselheted a későbbiekben a magasított derekú nadrágokat.

A nőies összeállításokban egyértelműen ott a helyük, de remekül állnak a kényelmes, vastagabb anyagú, téli pulóverhez és a sportosabb szettekben sem kell nélkülöznöd őket. Szexi és divatos viseletet jelentenek crop toppal párosítva – így szilveszterkor is nyugodtan felveheted őket – de egy buggyosabb, zsabós blúzzal tökéletes irodai szettek.

 

 

 

Különleges blúz

Blúzból sosem elég, és bár a hétköznapokon általában kényelmesebb, egyszerűbb darabokat viselünk, a különleges változatok is megállják a helyüket a megfelelő összeállításokban. A jelenlegi divat szerint egyáltalán nem kell nélkülöznöd az egyedi blúzokat még a sportosabb szettekből sem sőt, sokszor ezek teszik igazán utánozhatatlanná a megjelenésedet. Ha azonban nem szeretnél lemondani a klasszikus megoldásokról, akkor sincsen veszve semmi, hiszen egy szép blúzt bármelyik csinos összeállításhoz felvehetsz.

Remekül illenek a ceruzaszoknyákhoz, az A-vonalú szabásvonalhoz, és persze bármelyik csinosabb nadrágoddal is felveheted őket. Ha túlságosan is „bulis” az általad választott blúz, akkor is viselheted hétköznapokon. Ekkor vagy a már korábban is említett kardigánnal vedd fel, vagy egyszerűen vegyél alá egy testhezálló bodyt, trikót.

 

 

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást