10 szextipp, amit ki kell próbálnod, mielőtt 30 leszel

10 szextipp, amit ki kell próbálnod, mielőtt 30 leszel

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 szextipp, amit ki kell próbálnod, mielőtt 30 leszel

A személyiségfejlődéshez és a kiegyensúlyozott párkapcsolathoz elengedhetetlen, hogy a húszas éveidben átélj bizonyos élményeket. Ezek hiányában ugyanis később úgy érezheted, lemaradtál valamiről, aminek beláthatatlan következményei lehetnek…

Szerezz magadnak örömet!

A férfiak nem kezelik tabuként a maszturbációt, a nők viszont igen. Semmi szükség rá, hogy mások előtt beszélj róla, amennyiben kellemetlenül érzed magad, ám nyugodtan próbáld ki, ha kíváncsi vagy.
Abban sincs semmi rossz, ha naponta csinálod – minél jobban megtanulsz bánni a testeddel, annál jobban meg tudod mutatni a követendő irányt a partnerednek.

Bújj másik bőrbe!

Piroska és a farkas, ápolónő és sebesült katona, légikisasszony és sármos pilóta… A szerepjáték nem ciki, ha mindketten akarjátok, s új élménnyel gazdagítjátok egymást és magatokat!
Akár egy bárban is „fölcsíphetitek egymást”, úgy téve, mintha egyéjszakás kaland volna.

Egyéjszakás kaland

Felejtsd el a „boldogan élünk, amíg meg nem halunk” elvárást! Az élet nemcsak Disney-filmekből áll, éppen ezért ne érezz lelkiismeret-furdalást, ha kalandozni támad kedved. Még telefonszámot sem muszáj cserélnetek a szexi idegennel.
A biztonságos szexről azonban semmilyen körülmények között ne feledkezz meg – ilyen alkalom során óvszer használata kötelező!

Anális szex

Felejtsd el, ha már a gondolata is elborzaszt! De ha nem, akkor miért ne próbálnád ki? Vannak nők, akik kifejezetten élvezik – ezen nincs mit szégyellni.
Fontos, hogy megfelelő ütemben haladjatok a dologgal, és először csak kisujjal, finoman fedezzétek föl a hátsó bejáratot. A lényeg a kölcsönös bizalom, és a tudat, hogy bármikor abba lehet hagyni, ha kellemetlenné válik!

Pornófilm-nézés

A nők szívesebben költenek minőségi pornóra, mint a férfiak. Igaz, hogy a felnőtt filmek többsége az erősebb nem tagjainak készül, ám vannak kifejezetten romantikus, érzéki szexmozik is, amelyek igencsak beindítják a hölgyek fantáziáját.
Ha gondolod, ne egyedül nézz meg egy ilyet, hanem a pasiddal!

Mondd ki, mit akarsz!

Mire betöltöd a harmadik ikszet, érdemes tisztában lenned vele, mi esik jól neked. Az elméleti tudás persze nem elég: pontosan és szégyenérzet nélkül meg kell tudni mondani a partnerednek, mire vágysz éppen.
Hidd el, nem fog megbotránkozni vagy ellenkezni. Sőt, kifejezetten örül majd a segítségnek!

Egy kis bilincs

Nem muszáj rögtön tigrismintás műszőrmével bevont bilinccsel kezdeni: egy sál finom szorítása éppen elég.
Ha hagyod, hogy a párod fölfedezze a tested, miközben kiszolgáltatott helyzetben vagy, új élményben lehet részetek. Te csak feküdj és élvezd a helyzetet, aztán cserélhettek!

Gyors menet

„Ne most, drágám, öt perc múlva indulnom kell!” Mielőtt ez a mondat elhagyná a szádat, jusson eszedbe, mi mindenre lehet elég öt perc. Na, ugye!
Arról nem is beszélve, hogy a szex a hangulaton kívül a biológiai funkciókat is javítja, tehát a reggeli kávé hozzá képest sovány vigasz.

Idősebb férfival

Ha nem élsz még párkapcsolatban, és a randizások izgalmas fázisában vagy, akkor érdemes a kicsit idősebb generációnak is esélyt adnod. Próbáld ki, milyen egy randi olyannal, aki legalább egy tízessel érettebb nálad!
Szó sincs róla, hogy gusztustalan korkülönbség bevállalására buzdítanánk, ám csak te tudhatod, nálad mennyi a határ. Magad is meglepődsz majd, mennyi mindent tanulhatsz egy tapasztaltabb úrtól…

Szexi fotó rólad

Küldj magadról egy szexi fotót a párodnak! De semmiképpen se aktot, vagy olyat, ami miatt szégyellnéd magad! Ízléses, fehérneműs képről beszélünk, amit akár háttérnek is beállíthat a telefonjára, s nem kell pironkodnia, ha észreveszi valamelyik kollégája. Miért vágyakozna más nőkre, ha ilyen csaja van?
Tippjeinkre is vonatkozik az, ami a szexre általánosságban: semmit sem muszáj, viszont mindent szabad! Ha van egy fantáziád, valósíts meg, ne késlekedj sokat! És persze ne érezz lelkiismeret-furdalást, amikor elvetsz egy neked nem tetsző elképzelést…

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!