Szerelem / Szex

Top 10 rossz szokás szex közben, amit nem árt elkerülni

Top 10 rossz szokás szex közben, amit nem árt elkerülni

Nem adni kellő fontosságot a szexnek

Ez a szokás inkább a nőkre jellemző. Csakúgy, mint az evés, testmozgás, vásárlás, a szex is fontos tényező kell legyen egy nő életében. Sőt, a szex alapvető feltétele egy nő boldogságának! 

Egyszerűen csak győződjünk meg arról, hogy megfelelő prioritásnak örvend életünkben. Aki azt mondja, hogy “nincs a szexre ideje és energiája”, az valószínűleg okot keres arra, miért ne gyakorolja. Az okok pedig leggyakrabban lelki eredetűek, párkapcsolati vagy egyéb problémákra utalnak.

A gyors szex elutasítása

Tudjuk, mennyire fontos az előjáték, de nem szabad túlbecsülni. Egy határozott kezdeményezés sokszor izgalmasabb, mint egy sokáig tartó előjáték. Segít, ha váratlan időpontokban és helyszíneken kerül rá sor.

Mindig ugyanaz a szexpozíció

Minden összeszokott pár eljut arra a pontra, amikor kezd megszokottá válni szexuális életük. A hasonló szexuális pozíciók, szokásos helyszínek egy idő után unalmassá válnak. Egy kevés találékonyságra van csak szükség a szex megfűszerezéséhez. Segítségünkre lehetnek különböző szexuális kellékek, szexi alsóneműk, de szokatlan kényeztetési formák is.

A kommunikáció hiánya

A szex nem mindig tökéletes, és ha nem mondjuk ki, mi az ami zavar, akkor nem is fogunk tudni javítani a minőségén. A legnagyobb szexuális hiba, ha a felek nem merik elmondani, mi az amit szeretnek az ágyban és mi az, amit nem. Nincs mit szégyellni, ezzel csak javíthatunk kapcsolatunkon!

Szégyenlősség és szex sötétben

Ez leginkább női szokás és eredendően a nők önbizalomhiánya okozza. Ennek lehet több oka is, egyrészt kislányos visszafogottság és szorongás, másrészt a külsejükkel való elégedetlenség. Ezen a helyzeten a férfiak tudnak a leginkább segíteni, bókokkal, biztatással és gyengédséggel. Ha ugyanis ők szeretik a nő testét úgy ahogy van, nem lesz okuk a nőknek félni a villanytól.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást