Párkapcsolat / Szerelem / Szex

Előjáték tippek, amiket még fáradt estéken is bevethettek

Előjáték tippek, amiket még fáradt estéken is bevethettek

A mai rohanó világban sajnos egyre kevesebb időnk jut a párunkra, és az idő múlásával a dolgos hétköznapok legizgatóbb programja az, ha összebújva megnézitek a kedvenc sorozatotokat. Pedig ennek nem szabadna így lennie, hiszen a hosszú kapcsolatok titka nem csak a lelki intimitás, hanem az is, hogy még mindig lázba tudjátok-e hozni egymást. Lássuk, milyen trükköket érdemes bevetnetek, hogy akkor is legyen kedvetek egymáshoz, ha éppen nagyon fáradtak vagytok.

Találjatok egy kényelmes pózt

Ha nagyon fáradtak vagytok, és éppen nincs kedvetek cirkuszi mutatványosokat meghazudtoló akrobatikus mutatványokhoz, akkor se csüggedjetek. A jó szex nem abban rejlik, hogy éppen milyen és hányféle kitekert pózt tudtok egy este alatt lezavarni. Találjatok egy kényelmes pozitúrát, amivel örömet tudtok szerezni egymásnak.

Ilyen lehet például a kanálpóz: fordulj háttal a párodnak, és picit emeld fel a lábad a könnyebb behatolás érdekében. Ez a póz nem csak neki, de neked is jó, hiszen így könnyedén izgathat téged a kezével is. Az egyszerű misszionárius pózt is felturbózhatjátok, ha a csípőd alá teszel egy párnát – így a párod sokkal mélyebbre tud hatolni és neked sem kell megerőltetned magad.

Nem fontos a behatolás

Nem feltétlenül szükséges a behatolás ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. És bár a férfiak általában behatolás által mindig elélveznek, a nőknél sokkal nagyobb a csúcsra jutás esélye, ha orálisan izgatják őket.

Ráadásul az orális kényeztetéshez sokkal kevesebb mozgásra van szükség, így már ebből a szempontból is praktikusabb, ha túl fáradtak vagytok a szexhez. Ha pedig ehhez is túl fáradtak vagytok, akkor alternatívának még mindig ott van a kezetek.

Az élvezet legyen a lényeg

Nem feltétlenül kell az orgazmusra rágörcsölni, elég, ha időt szántok egymásra, és csak megpróbáljátok élvezni a másikat elvárások nélkül. Ne akarjatok egyből a finishbe érni, csak lazuljatok el, és ha jönnie kell, akkor úgyis jönni fog. Ha viszont folyton a teljesítményre koncentráltok, akkor az még több energiát fog elvenni tőletek.

Csak semmi rohanás!

Gyere, elaludtak a gyerekek, most lezavarhatunk egy gyors numerát!” – ismerős? Pedig az intim együttlétnek nem erről kellene szólnia, sőt egy „durrbele” együttlét után az ember csak még nyúzottabb lesz, és ettől lesznek ezek az alkalmak idővel rutinosak, sőt kényszeresek.

Ha azt szeretnétek, hogy ezek az intim együttlétek még izgalmasabbak és kielégítőek legyenek, akkor szánjatok időt egymásra, ne siessetek el semmit, és vessétek be a fent leírtakat.

A lassú, elnyújtott kényeztetés nem csak garantált orgazmushoz vezet, de titeket is közelebb hoz egymáshoz. Jó hír a klimaxos hölgyeknek, hogy a fáradt estéken történő lassú, kényeztető együttlétek által sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy orgazmusuk legyen, de legalábbis jobban élvezzék a szexet partnerükkel.

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást